Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Marke și prințul Harry se întorc în Marea Britanie? O nouă înțelegere pentru Megxit

În timp ce se pregătesc să părăsească oficial monarhia în primăvara anului 2021, Ducii de Sussex doresc să mai amâne momentul cu un an, sperând la revizuirea anumitor termeni ai acordului încheiat cu Palatul Buckingham.

Anul 2020 a fost marcat, printre altele, de celebrul „Megxit”, evenimentul prin care prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor să se distanțeze de monarhie. Potrivit reprezentanților oficiali ai cuplului princiar, această tranziție spre independență urma să se încheie pe 31 martie.

Dar, împotriva oricăror prognoze, principalele părți interesate ar dori să extindă tranziția menționată, cu 12 luni mai exact, după cum a raportat ziarul britanic Daily Mail.

Renegocierea termenilor

Această decizie este de fapt motivată de dorința cuplului de a renegocia anumite condiții ale acestei despărțiri. Dacă nu mai vor să fie membri activi ai Familiei Regale, prințul Harry și soția sa Meghan ar dori să-și păstreze anumite responsabilități, inclusiv patronatele lor.

De când s-a alăturat familiei regale, Meghan Markle a moștenit titlul de patronă a mai multor organizații caritabile – dedicate emancipării femeilor, bunăstării animalelor și chiar educației universale.

Între timp, prințul Harry este președintele de onoare al ONG-ului sud-african African Parks, responsabil cu gestionarea parcurilor naționale de pe continent și lupta împotriva braconajului, dar și a fundației Invictus Games, care găzduiește în fiecare an o competiție sportivă inspirată de Jocurile Paralimpice, de când a creat-o în 2014.

Revenirea în Marea Britanie

Pentru a-și face auzit argumentele lor, Ducele și Ducesa de Sussex plănuiesc să discute cu membrii familiei regale în luna ianuarie, scrie The Sun. Aceștia din urmă le vor examina cererea pentru a se asigura că respectă „valorile Majestății Sale”.

Cu toate acestea, aceste schimburi ar trebui să aibă loc într-o atmosferă pașnică, relațiile din cadrul familiei „dezghețându-se” în ultimele luni, subliniază biograful regal Andrew Morton. În funcție de evoluția restricțiilor de sănătate cauzate de pandemia de Covid-19, prințul Harry ar putea călători în Regatul Unit pentru a încheia acordul.

Dincolo de aceste aranjamente administrative, prințul Harry și Meghan Markle nu s-au rupt complet de Palatul Buckingham, spune The Sun. Ei intenționează, de asemenea, să se întoarcă în Marea Britanie pentru a participa la a 95-a aniversare a reginei Elisabeta a II-a, în aprilie, apoi pentru cea de-a 100-a aniversare a prințului Phillip în iunie, precum și pentru dezvelirea unei statui a prințesei Diana cu prilejul celei de-a 60-a sa aniversare, pe 1 iulie.

ARTICOLE SIMILARE

Liviu Vârciu va deveni tată din nou în toamna asta!

Tabu Tabu

„Ginerele” Andreei Esca, rupt cu bătaia la Mamaia. Alexia Eram a asistat îngrozită

Andreea Damian

Cătălin Botezatu a ajuns iar pe mâna medicilor

Tabu Tabu

Descopera cele mai vizionate filme de Craciun. Reuneste-ti familia si hai la maraton!

realitatea

Delia și Smiley au ajuns în topurile intenaționale

Tabu Tabu

Interviu Robin and the Backstabbers

realitatea

Scrie un comentariu