Home > beauty > Meghan Markle a avut o manichiură de nuntă în nuanțe naturale

Meghan Markle a avut o manichiură de nuntă în nuanțe naturale

meghan markle

O regulă impusă de codul vestimentar al Casei Regale britanice a obligat-o pe Meghan Markle să adopte o manichiură cuminte în ziua nunții sale. Mireasa a optat pentru unghii scurte pe care le-a vopsit într-o culoare neutră.

În ultimele câteva luni, au existat multe speculații privind aspectul unghiilor lui Meghan Markle din ziua nunții. Pentru că protocolul regal presupune ca personalitățile feminine să folosească doar nuanțe naturale, Megha a decis să respecte acest detaliu și a avut o manichiură simplă, dar totodată delicată.

Una dintre întrebările aflate pe buzele tuturor a fost cine i-a realizat această manichiură și ce tip de ojă a folosit. Potrivit Glamour.com, Meghan Markle a folosit oja preferată a Reginei. Este vorba despre nuanța roz pal din colecția Essie, care poartă numele „Ballet Slippers” şi costă doar 9 dolari. De altfel, Regina Elisabeta a II-a foloseşte această ojă în aceeaşi nuanţă încă din 1989, iar în tot acest timp, nicio altă culoare nu i-a luat locul!

Potrivit site-ului Essie, s-a cerut brand-ului printr-o scrisoare ca sticla de ojă în nuanţă “Ballet Slippers” să poarte numele “singura nuanţă pe care Majestatea sa ar purta-o”.

Și în ziua nunții sale, Kate Middleton a respectat protocolul și a combinat două nuanțe pentru a obține un roz pal personalizat pentru ducesă.

Articole asemanatoare
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a avut o manichiură de nuntă în nuanțe naturale

by Andreea Damian   1 min
0