Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Meghan Markle a cheltuit o avere pe garderobă în 2018 – de șase ori mai mult decât cumnata sa

meghan markle

Meghan Markle nu pare să se uite la bani când vine vorba despre imaginea ei. Cu atât mai mult de când a devenit ducesă. Fosta actriță a investit o mică avere în ținutele sale, iar suma conține foarte multe zerouri. Cheltuielile sunt de aproape șase ori decât cele ale cumnatei sale, Kate Middleton, notează presa britanică.

Ducesa de Sussex a cheltuit pe garderoba sa, numai într-un singur an, nu mai puțin de 508.258,25 de dolari. Aceasta este cifra la care au ajuns experții din industria fashion a familiei regale, UFO (Unidentified Fashion Object No More), după ce au calculat costul a 1.661 de piese vestimentare pe care Meghan Markle le-a purtat anul trecut. Atenție, toate ținutele aparțin unor case de modă prestigioase, precum Chanel, Dior sau Givenchy.

Se pare că soţia Prinţului Harry a investit 380.334 de dolari în apariţiile sale. Dar suma nu include și costul rochiei de mireasă, care este semnată Givenchy, și nici bijuteriile și accesoriile din ziua nunții (primite, se pare, în dar de la soț și regină).

Meghan a cam uitat când să se oprească cu cheltuielile. S-a gândit, poate, că în primul ei an ca ducesă își permite să facă puțină risipă de bani. Să nu mai punem la socoteală că numai în timpul turneului Pacific de 16 zile cu prinţul Harry Meghan a purtat îmbrăcăminte în valoare de 149.515,27 de dolari. Adică aproape aceeaşi sumă pe care Kate a cheltuit-o pe ținute pe tot anul 2017.

Potrivit Mirror, Palatul Kensington ar fi comentat că noua garderobă a ducesei a fost finanțată integral cu „fonduri private”.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Salopetele

realitatea

Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani

Andreea Damian

Geanta Gucci unionjack

realitatea

Colecția noua și cafea unica la Idelier

realitatea

Incident la Casa Regală. Regina Letizia a Spaniei şi-a împins soacra. Totul a fost filmat

Andreea Damian

Ținuta spectaculoasă cu care Kate Middleton a furat toate privirile la Premiile BAFTA

Andreea Damian

Scrie un comentariu