Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle a dezvăluit un indiciu despre sexul bebelușului ei

Meghan Markle ar fi oferit un indiciu despre sexul bebelușului ei. La câteva zile după ce a anunțat cea de-a doua sarcină, ea a apărut alături de prințul Harry într-un videoclip postat online. Ducesa purta pe un deget un inel cu safir, o bijuterie care spune multe despre sexul bebelușului.

Indiciul care o dă de gol

Inelul cu safir roz marca Ecksand valorează circa 1.200 de dolari. Acesta a fost reperat pe mâna dreaptă a Ducesei de Sussex, în prima apariție a cuplului de la anunțarea sarcinii. Bijuteria a stârnit multe comentarii pe Instagram și câteva concluzii despre sexul viitorului bebeluș.

Imediat, admiratorii au spus că bijuteria ar face referire la sexul bebelușului. „Înseamnă că va avea o fetiță!”, a scris un fan. „Faptul că a ales un inel roz înseamnă că va avea o micuță fetiță?”, a adăugat un alt admirator.

Pe site-ul Ecksand House scrie că acest inel „este o afirmație îndrăzneață care va spori orice aspect, de zi sau de noapte”. Chiar dacă Meghan Markle nu a vorbit despre acest subiect, mulți sunt de părere că bijuteria spune multe despre sexul copilului.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit încă sexul bebelușului. Încă de când cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară, fanii se întreabă dacă aceștia vor avea fetiță sau băiețel, căutând fiecare detaliu ce ar putea duce către o dezvăluire surprinzătoare.

Interviul șocant

Poate că va spune mai multe pe 7 martie, în timpul marelui ei interviu cu prințul Harry în fața lui Oprah Winfrey. O conversație de 90 de minute care intensifică tensiunile dintre Palatul Buckingham și Ducii de Sussex. Vor fi discutate mai multe teme, inclusiv „Megxit”, sosirea fostei actrițe în familia regală sau căsătoria acestora. Fără îndoială, observatorii vor fi atenți la bijuteriile și ținuta pe care Meghan Markle le poartă la interviu.

ARTICOLE SIMILARE

Cleopatra Stratan, o nouă surpriză pentru fanii rețelelor de socializare

Tabu Tabu

Pe fondul poluării, un bar de oxigen le vinde locuitorilor din Delhi aer curat

realitatea

Cum a fost prima săptămână pentru proaspăt mămica Dana Rogoz

Tabu Tabu

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Tabu Tabu

Vechi ritual coreean de înfrumusețare în zece pași

Andreea Damian

Ozana Barabancea, hărțuită pe rețelele de socializare. Ce măsuri a luat

Tabu Tabu

Scrie un comentariu