Home > Slider > Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

meghan markle

Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, au sperat la o naștere natural la domiciliu. Dar pentru că depășise termenul la care trebuia să nască, ea a fost dusă la spitalul privat Portland din Londra. Bebelușul regal s-a născut luni (6 mai) la ora 5.26 și a cântărit 3,3 kg.

Ducii de Sussex și-au cunoscut băiețelul într-o unitate spitalicească de lux, și nu la Frogmore Cottage din Windsor, așa cum sperau. După naștere, prințul i-a asigurat pe toți că atât mama, cât și micuțul se simt bine.

Deși spera la o naștere natural acasă, Meghan a fost dusă, duminică dimineață, de către o echipă de securitate Scotland Yard la Spitalul Portland din Londra, unde a născut un băiețel. Această desfășurare de evenimente s-a produs în mare taină, încît și membri importanți ai familiei regale habar nu aveau că ducesa va naște până la urmă la spital.

Meghan a depășit cu o săptămână termenul și zvonurile inițiale au sugerat că ea și prințul Harry a ales Spitalul NHS Frimley Park din Surrey pentru a aduce pe lume copilul. Cu toate acestea, se pare că cei doi au ales maternitatea de lux al spitalului Portland Hospital – unde o naștere costă aproximativ 25.000 de dolari (20.000 de lire). Printre celebritățile care au născut aici se numără Victoria Beckham, Jerry Hall, Kate Winslet și Emma Thompson.

Dar Meghan nu este prima membră a familiei regale birtanice care naște la Portland. Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, a născut acolo pe fiica sa cea mare, prințesa Beatrice.

Printre serviciile de care se bucură pacienții de la acest spital privat se află șampanie la cerere, homari la masa festivă, 24 camere cu room-service și apartamente pentru familii sau vizitatori. Pacienții sunt liberi să aleagă medicul pe care îl doresc și pot, de asemenea, să opteze pentru o operație cezariană. Spitalul are și o creșă care să aibă grijă de bebelușul tău 24/7, până când pacientul este gata să se externeze.

Există însă personalități care plătesc și 500.000 de lire sterline pentru o naștere la Portland.

Prima declarație a prințului Harry, după ce Meghan Markle a născut un băiat

La doar câteva ore după nașterea bebelușului, prințul Harry a făcut o declarație: „Sunt foarte încântat să anunț că Meghan și cu mine avem un băiat de dimineață, un băiat foarte sănătos.”. „Nu am asistat la multe nașteri. Aceasta este cu siguranță prima dată – a fost uimitor, absolut incredibil. Sunt atât de mândru de soția mea. Și cum ar spune fiecare tată și părinte, copilul vostru este absolut uimitor”, a continuat el.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
harry
Probleme între prinții Harry și William
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

by Andreea Damian   2 min
0