Home > Slider > Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a născut luni (6 mai) un băiețel, potrivit The Independent. Bebelușul este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea.

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram, lansat recent de ducii de Sussex. „Suntem încântați să vă anunțăm că Altețele Sale Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au cunoscut primul copil în dimineața zilei de 6 mai 2019”, se arată în declarație. Micuțul a venit pe lume la ora 5.26, ora locală (7.26, ora României) și cântărește 3,3 kg.


Atât proaspăta mămică, cât și copilul sunt „bine și sănătoși”. „Cuplul mulțumește tuturor pentru entuziasmul și sprijinul lor în acest moment foarte special din viața lor”, au mai scris ducii pe Instagram. Proaspeții părinții se află în prezent la Frogmore Cottage împreună cu bebelușul lor și mama ducesei, Doria Ragland.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din 19 mai 2018 și au anunțat sarcina în data de 15 octombrie 2018 – prima zi a turneului pe care l-au făcut în Australia și Noua Zeelandă. Sexul bebelușului a fost o surpriză pentru cuplul regal, care a ales să nu afle acest amănunt până în momentul nașterii. Meghan Markle și prințul Harry au anunțat deja luna trecută că vor să sărbătorească „în sânul familiei” venirea pe lume a bebelușului.

Copilul va fi al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul george, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, şi ducele de Sussex (prinţul Harry). Bebelușul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917. Fiind băiat, el va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

by Andreea Damian   2 min
0