Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle a scris o carte pentru copii

Meghan Markle va lansa prima carte pentru copii luna viitoare. „Bench”, care este inspirată de soțul ei, Prințul Harry, și de fiul lor, Archie, în vârstă de 2 ani, va fi în librării pe 8 iunie.

„The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui”, a spus ducesa de Sussex. Cartea este despre legătura specială dintre tată și fiu, văzută prin ochii unei mame. Povestea este inspirată de propria familie și ilustrată de Christian Robinson.

„The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut Archie”, spune Meghan despre carte. A lucrat îndeaproape cu Robinson, care, potrivit ducesei, a creat ilustrații frumoase pentru poveste.

Conform unui comunicat de presă, The Bench, care va avea 40 de pagini și este destinată copiilor între 4 și 7 ani, va apărea pe piață pe data de 8 iunie. The Bench va avea și o versiune audio.

Meghan Markle nu este prima din familia regală britanică care scrie o carte pentru copii. Sarah Ferguson, fosta soție a prințului Andrew, a scos mai multe cărți de acest gen de-a lungul anilor.

Meghan Markle a scris o carte pentru copii și a dedicat-o soțului ei, alături de care, de anul trecut, a început o nouă viață, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice. Anul acesta, familia celor doi foști Duci de Sussex se va mări, curând urmând a veni pe lume și cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță.

ARTICOLE SIMILARE

The Rolling Stones | Expoziție itinerantă și aniversară la Marsilia

Ciocîrlan

Panică la Hollywood! Brad Pitt, în scaunul cu rotile

Andreea Damian

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Andreea Damian

Top 10 vedete din România care s-au mutat în casă nouă

Tabu Tabu

Știrile medicale false ne afectează serios sănătatea

Andreea Damian

Noua modă inspirată din lumea cailor

Ciocîrlan

Scrie un comentariu