Home > Fashion > Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

meghan markle

Meghan Markle a adus un omagiu Prințesei Diana, duminică, atunci când a participat la Festival of Remembrance Service. Ducesa de Sussex a îmbrăcat un palton din lână creat de Stella McCartney de 1.545 de lire sterline, cu o centură supradimensionată. Meghan a accesorizat ținuta cu o pălărie boruri largi și o pereche de mănuși, toate de culoare neagră. A optat să nu poarte bijuterii, împodobindu-și haina doar cu o broșă sub formă de mac.

Ținuta lui Meghan a fost foarte asemănătoare cu cea purtată de prințesa Diana la același eveniment, dar în 1991. Acest omagiu emoționant a fost apreciat de fanii regali.

Meghan Markle a fost lăudată pentru alegere de Stella McCartney, designerul de modă care a creat haina de lână. Într-o postare pe Instagram, pe care ulterior a șters-o, creatoarea de modă în vârstă de 48 de ani dezvăluie că „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex poartă un palton din colecția toamnă 2019 la Remembrance Day services”.

Dar mesajul ei a fost catalogat drept „neinspirat” de unii utilizatori pentru că nu era momentul potrivit să comenteze ținuta ducesei. „Stella, nu credeți că este lipsit de respect să lăudați ținuta pe care o poartă Meghan într-o zi când se comemorează soldații noștri căzuți?”, a scris cineva. „Este nepotrivit”, a scris un alt utilizator. Un al treilea a adăugat: „Gusturi bune la capitolul îmbrăcăminte, urât din partea sa pentru că își face reclamă de Remembrance Day.”

 

Articole asemanatoare
harry
Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

by Andreea Damian   1 min
0