Home > Fashion > Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

meghan markle

Meghan Markle a adus un omagiu Prințesei Diana, duminică, atunci când a participat la Festival of Remembrance Service. Ducesa de Sussex a îmbrăcat un palton din lână creat de Stella McCartney de 1.545 de lire sterline, cu o centură supradimensionată. Meghan a accesorizat ținuta cu o pălărie boruri largi și o pereche de mănuși, toate de culoare neagră. A optat să nu poarte bijuterii, împodobindu-și haina doar cu o broșă sub formă de mac.

Ținuta lui Meghan a fost foarte asemănătoare cu cea purtată de prințesa Diana la același eveniment, dar în 1991. Acest omagiu emoționant a fost apreciat de fanii regali.

Meghan Markle a fost lăudată pentru alegere de Stella McCartney, designerul de modă care a creat haina de lână. Într-o postare pe Instagram, pe care ulterior a șters-o, creatoarea de modă în vârstă de 48 de ani dezvăluie că „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex poartă un palton din colecția toamnă 2019 la Remembrance Day services”.

Dar mesajul ei a fost catalogat drept „neinspirat” de unii utilizatori pentru că nu era momentul potrivit să comenteze ținuta ducesei. „Stella, nu credeți că este lipsit de respect să lăudați ținuta pe care o poartă Meghan într-o zi când se comemorează soldații noștri căzuți?”, a scris cineva. „Este nepotrivit”, a scris un alt utilizator. Un al treilea a adăugat: „Gusturi bune la capitolul îmbrăcăminte, urât din partea sa pentru că își face reclamă de Remembrance Day.”

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

by Andreea Damian   1 min
0