Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

meghan markle

Beyonce și soțul ei, Jay-Z i-au adus un omagiu lui Meghan Markle, ducesă de Sussex, luni seară, în discursul de acceptare la Gala Brit Awards 2019. Cei doi au câştigat premiul pentru „Cel mai bun grup internaţional”. Chiar dacă nu au putut participa fizic la evenimentul de la Arena O2 din Londra, artiştii au trimis o filmare prin intermediul căreia le-au mulţumit fanilor.

În clipul de mulțumire, Beyonce și Jay-Z au recreat o parte din videoclipul pentru „Apeshit”, în care erau filmaţi în muzeul Louvre din Paris, în faţa tabloului Mona Lisa. De această dată însă, tabloul a fost înlocuit de potretul lui Meghan Markle, îmbrăcată ca o regină. „Mulţumim organizatorilor Brit Awards pentru această onoare incredibilă. Ne-aţi susţinut mereu. Totul înseamnă iubire. Vă mulţumim“. Jay-Z a completat-o: „Cu plăcere“, moment în care se întorc cu spatele la cameră şi privesc portretul cu Meghan Markle.

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare. „Acela este cumva un portret cu Meghan Markle? Nu pot să cred!”, a comentat unul dintre fani.

Beyonce a explicat apoi care a fost mesajul esențial al înregistrării și a felicitat-o pe Meghan pentru sarcină. „In honour of Black History Month, we bow down to one of our Melanated Monas. Congrats on your pregnancy! We wish you so much joy.” (În cinstea „Black History Month”, ne închinăm la una dintre „melaneted monas”. Felicitări pentru sarcină. Îţi dorim multă bucurie“), scrie vedeta pe Instagram, alături de o fotografie cu ea, Jay-Z şi tablou.

Potrivit Daily Telegraph, filmarea fost în cinstea „Melanated Monas“, prin care face referire la „Black History Month“, sărbătoare afro-americană, cultura de care aparţine și Ducesa de Sussex, dar şi la una dintre cele mai faimoase picturi din lume, Mona Lisa. Portretul a fost realizat de artistul Tim O’Brien.

Meghan Markle, fără prințul Harry, la petrecerea pentru bebeluș din New York

Meghan Markle a zburat vinerea trecută, în mare taină, până la New York pentru tradiționala petrecere a bebelușului, pe care îl va naște la sfârșitul lunii aprilie. La evenimentul organizat de Serena Williams și Amal Clooney la luxosul hotel The Mark au participat vedete una și una, printre acestea numărându-se Jessica Mulroney, Amal Clooney, Serena Williams, Abigail Spencer, Sarah Rafferty și Priyanka Chopra. Costurile petrecerii se ridică undeva la 430.900 de dolari, potrivi Daily Mail, în această sumă fiind inclusă și costurile de cazare ale ducesei. Palatul Kesington a confirmat luni că fosta actriță și-a plătit singură călătoria de șase zile, iar Serena Williams a suportat costurile pentru petrecerea surpriză.

Marți seara, ducesa a ieșit la restaurant cu buna sa prietenă Serena Williams și cu stilista Jessica Mulroney, potrivit TMZ. Soția prințului Harry era toată numai un zâmbet, semn că petrecerea organizată pentru bebelușul ei a fost una reușită. Aceasta a coborât din mașină plină de energie, purtând pe brațe o poșetă Stella McCartney, de culoare neagră, care s-a vândut ca pâinea caldă.

Ducesa a purtat un pardesiu bleumarin Victoria Beckham, un șal negru și cizme lungi din satin. Serena Williams a preferat o ținută mai lejeră, cu jeanși negri, pulover, ghete și un pardesiu negru. Cele trei prietene au petrecut trei ore în restaurant.

ARTICOLE SIMILARE

Primăria Capitalei nu mai vrea să finanțeze ajutorul pentru victimele violenței domestice

Dora Constantinovici

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Hailey Baldwin s-a dezlănţuit la adresa haterilor de pe Instagram

Andreea Damian

Asos promite să interzică mohairul, cașmirul și mătasea începând cu anul 2019

realitatea

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

Taylor Swift si dragostea pentru pisici

realitatea

Scrie un comentariu