Home > Lifestyle > Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Meghan Markle

Logodnica Prințului Harry, actrița Meghan Markle, a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane în cadrul unei ceremonii secrete oficiată de arhiepiscopul de Canterbury. Ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc la Capela Regală marţi seară, în prezenţa viitorului ei soț.

Regina Elisabeta a II-a, care este bunica prințului Harry dar și conducătorul oficial al Bisericii Anglicane, a lipsit însă de la ceremonie.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia şi slujba cununiei religioase ce va avea loc pe 19 mai, în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor.

Viitoarea mireasă a fost botezată cu apă sfinţită provenind din Râul Iordan, notează cotidianul britanic Metro. Meghan Markle, care era membră a comunităţii protestante şi a urmat cursurile unui liceu catolic, urma să se convertească la Biserica Anglicană în viitorul apropiat.

Decizia luată de Meghan Markle de a fi botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane înainte de nuntă este considerată un act de respect faţă de credinţa religioasă puternică a reginei Elisabeta a II-a şi faţă de tradiţiile existente în rândul familiei regale britanice.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal
Meghan Markle
Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției
Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți
meghan markle
Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

by Andreea Damian   1 min
0