Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Logodnica Prințului Harry, actrița Meghan Markle, a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane în cadrul unei ceremonii secrete oficiată de arhiepiscopul de Canterbury. Ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc la Capela Regală marţi seară, în prezenţa viitorului ei soț.

Regina Elisabeta a II-a, care este bunica prințului Harry dar și conducătorul oficial al Bisericii Anglicane, a lipsit însă de la ceremonie.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia şi slujba cununiei religioase ce va avea loc pe 19 mai, în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor.

Viitoarea mireasă a fost botezată cu apă sfinţită provenind din Râul Iordan, notează cotidianul britanic Metro. Meghan Markle, care era membră a comunităţii protestante şi a urmat cursurile unui liceu catolic, urma să se convertească la Biserica Anglicană în viitorul apropiat.

Decizia luată de Meghan Markle de a fi botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane înainte de nuntă este considerată un act de respect faţă de credinţa religioasă puternică a reginei Elisabeta a II-a şi faţă de tradiţiile existente în rândul familiei regale britanice.

 

ARTICOLE SIMILARE

Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor

realitatea

Miley Cyrus s-a drogat pe scenă la Europe Music Awards

Actorul Idris Elba a anunțat că are coronavirus

Andreea Damian

OANA ROMAN si fetita ei – primele foto la piscina!

Cinci cărți de călătorie inedite pentru citit în izolare

Andreea Damian

Dovezile că MTV Cribs a fost doar o făcătură de emisiune care a manipulat publicul tânăr

Andreea Damian

Scrie un comentariu