Home > Lifestyle > Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

Meghan Markle

Logodnica Prințului Harry, actrița Meghan Markle, a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane în cadrul unei ceremonii secrete oficiată de arhiepiscopul de Canterbury. Ceremonia a durat 45 de minute şi a avut loc la Capela Regală marţi seară, în prezenţa viitorului ei soț.

Regina Elisabeta a II-a, care este bunica prințului Harry dar și conducătorul oficial al Bisericii Anglicane, a lipsit însă de la ceremonie.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va oficia şi slujba cununiei religioase ce va avea loc pe 19 mai, în capela bisericii St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor.

Viitoarea mireasă a fost botezată cu apă sfinţită provenind din Râul Iordan, notează cotidianul britanic Metro. Meghan Markle, care era membră a comunităţii protestante şi a urmat cursurile unui liceu catolic, urma să se convertească la Biserica Anglicană în viitorul apropiat.

Decizia luată de Meghan Markle de a fi botezată şi confirmată în ritul Bisericii Anglicane înainte de nuntă este considerată un act de respect faţă de credinţa religioasă puternică a reginei Elisabeta a II-a şi faţă de tradiţiile existente în rândul familiei regale britanice.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia
meghan markle
De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică
Meghan Markle
A găsit scrisoarea primită de la Meghan Markle. Conținutul ei confirmă suspiciunile tuturor
harry
Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a fost botezată în ritul Bisericii Anglicane, în secret

by Andreea Damian   1 min
0