Home > beauty > Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

Make-up natural pe care l-a purtat Meghan Markle în ziua nunții a convins multe femei să își tatueze pistrui pe față.  După ce noua Ducesă de Sussex a preferat să nu-și ascundă deloc pistruii, unele femei au realizat că aceste puncte de pe ten sunt sexy şi foarte drăguți. Așa că au dat iama în saloanele de înfrumusețare doar pentru a arăta ca soția prințului Harry. Vremurile când femeile își încărcau tenul cu machiaj excesiv doar pentru a-și ascunde pistruii par să fi apus după nunta regală din 19 mai.

Pistruii tatuați se fac cu tuş semipermanent, aşa că după vreo doi ani dispar. Dar abia după câteva săptămâni vor începe să arate natural. Întreaga procedură durează aproximativ o oră.

Artista tatuator Gabrielle Rainbow a mărturisit pentru Elle Magazine că domnișoarele și doamnele i-au umplut agenda cu programări pentru a-și tatua chipul cu „pistrui”. „Existau și înainte amatoare de astfel de tatuaje, însă după nunta regală lucrurile au luat-o razna”, a spus ea.

Gabrielle explică: „Când pistruii abia sunt tatuați, chipul va arăta ca și cum a fost mușcat de albine. Umflăturile vor dispărea în câteva ore. Apoi după o lună, două, culoarea se va mai estompa și pistruii vor arăta și mai sexy. Cu timpul, ei vor dispărea în mod natural”.

Desigur, mulți stilisti recomandă folosirea unui creion pentru sprâncene dacă doriți să obțineți un look inspirat de Meghan Markle, în caz de vă plictisiți repede de pistrui.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
pielea
7 moduri în care pielea ta reacționează la situațiile de zi cu zi
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

by Andreea Damian   1 min
0