Home > beauty > Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

Make-up natural pe care l-a purtat Meghan Markle în ziua nunții a convins multe femei să își tatueze pistrui pe față.  După ce noua Ducesă de Sussex a preferat să nu-și ascundă deloc pistruii, unele femei au realizat că aceste puncte de pe ten sunt sexy şi foarte drăguți. Așa că au dat iama în saloanele de înfrumusețare doar pentru a arăta ca soția prințului Harry. Vremurile când femeile își încărcau tenul cu machiaj excesiv doar pentru a-și ascunde pistruii par să fi apus după nunta regală din 19 mai.

Pistruii tatuați se fac cu tuş semipermanent, aşa că după vreo doi ani dispar. Dar abia după câteva săptămâni vor începe să arate natural. Întreaga procedură durează aproximativ o oră.

Artista tatuator Gabrielle Rainbow a mărturisit pentru Elle Magazine că domnișoarele și doamnele i-au umplut agenda cu programări pentru a-și tatua chipul cu „pistrui”. „Existau și înainte amatoare de astfel de tatuaje, însă după nunta regală lucrurile au luat-o razna”, a spus ea.

Gabrielle explică: „Când pistruii abia sunt tatuați, chipul va arăta ca și cum a fost mușcat de albine. Umflăturile vor dispărea în câteva ore. Apoi după o lună, două, culoarea se va mai estompa și pistruii vor arăta și mai sexy. Cu timpul, ei vor dispărea în mod natural”.

Desigur, mulți stilisti recomandă folosirea unui creion pentru sprâncene dacă doriți să obțineți un look inspirat de Meghan Markle, în caz de vă plictisiți repede de pistrui.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă
Meghan Markle
Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă
Rochia cu care Meghan Markle i-a convins pe toți că va deveni mămică
meghan
Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a dat startul unui nou trend de frumusețe: pistruii tatuați

by Andreea Damian   1 min
0