Home > Slider > Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă

Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă

Meghan Markle

Meghan Markle, ducesă de Sussex, urmează să nască din clipă în clipă primul ei copil. Toată suflarea așteaptă nerăbdătoare venirea pe lume a bebelușului, pe care prințul Harry o va sărbători în privat, cu familia.

Conform surselor din anturajul familiei regale britanice, Meghan a optat pentru nașterea naturală și se pare că bebelușul ei și al Prințului Harry va fi primul care va rupe tradiția, după mai bine de 50 de ani.

Fosta actriță este o mare susținătoare și a nașterilor la domiciliu. Există voci care susțin că ducesa a optat pentru nașterea în apă și pentru asta se pregătește temeinic, cu yoga și multă meditație. Nașterea în apă este considerată de experți sigură pentru femeile care au mai născut înainte, fără complicații. Dar Meghan Markle se află la prima naștere. Cu toate acestea, soția prințului Harry a luat câteva măsuri minime pentru când va intra în travaliu.

Potrivit unei surse regale, Meghan are și o alternativă pentru nașterea la domiciliu. Este vorba despre o rezervă de lux situată în aripa Kensington a spitalului Chelsea and Westminster. Acolo au mai născut Amal Clooney și Cheryl Tweedy, iar un pachet complet costă în jur de 15.000 de lire. Aici lucrează și Guy Thorpe-Beeston, medicul obstretician care a ajutat-o pe ducesa de Cambridge să aducă pe lume cei trei copii. Meghan Markle nu-și dorește însă să o asiste la naștere un bărbat, ci o femeie. Are de ales între Charlotte Deans, Mina Savvidou și Natasha Singh, scrie Daily Mail.

Viitoarea mămică, în vârstă de 37 de ani, s-a gândit deja să amenajeze în noul lor cămin o piscină, care ar urma să-i ușureze nașterea. Și cum Prințul Harry își spijină soția necondiționat, sunt mari șanse ca Meghan Markle să nască acasă, în mod natural, așa cum își dorește.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă

by Andreea Damian   1 min
1