Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle declară război familiei regale britanice

Meghan Markle spune că Palatul Buckingham „răspândeşte minciuni” despre ea și Prințul Harry, potrivit unui extras din interviul acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns: „Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, conform extrasului din interviu difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Interviul a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Într-un comunicat neobişnuit, Palatul Buckingham a declarat că este „foarte îngrijorat” de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.

„Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte, a continuat palatul, subliniind că „nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă”.

Cotidianul The Times a informat miercuri că o plângere pentru hărţuirea asistenţilor a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul „a fost folosit de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă” înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry – Meghan.

ARTICOLE SIMILARE

Cât de expus ești riscului de infectare cu coronavirus în funcție de înălțime

Andreea Damian

Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”

Andreea Damian

Victoria și David Beckham își vând ținutele purtate la nunta regală pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

Alicia Keys, cadou extravagant pentru soțul ei

Andreea Damian

Dependența de smartphone: tinerii se panichează când nu folosesc telefonul

Andreea Damian

Dana Budeanu, răspuns savuros când a fost întrebată dacă se vaccinează împotriva Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu