Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Meghan Markle a dezvăluit meniul pe care îl va avea la nuntă

Pregătirile pentru nunta Prințului Harry cu actrița Megan Markle din 19 mai sunt în toi. Cei doi au ales biserica unde urmează să se căsătorească, dar cea mai importantă parte a pregătirilor este alegerea meniului.

La eveniment sunt așteptați să participe în jur de 800 de invitați aleși pe sprânceană, așadar și meniul trebuie să fie pe măsura așteptărilor.

Meghan și logodnicul ei au selectat deja o parte din meniul sofisticat pe care oaspeții îl vor servi la recepție și au declarat pentru o revistă americană ca aceștia vor mânca un tort de fructe cu blat de banane, fără să există însă nicio confirmare cu privire la restul meniului.

Actrița a dat însă de înțeles că acesta va include și preparate din bucătăria americană, în ciuda liste de oaspeți de elită. Markle dorește să păstreze o tradiție de peste Ocean, aceea să organizeze o repetiție înainte de nuntă, la care vor participa familiile și prietenii apropiați. Cuplul va avea astfel două recepții de nuntă, contrar tradițiilor regale.

După ce perechea va spune “da” , invitații vor participa la prima recepție în holul capelei St. George a Castelului Windsor. Apoi, aceștia se vor îndrepta către o locație secretă unde va avea loc recepția în sine.

 

ARTICOLE SIMILARE

Păr lung și sănătos

realitatea

SCANDAL! Nicoleta Luciu si-a mutat tripletii de la gradinita de lux! Afla de ce s-a certat cu sefii institutiei!

Femeia cu cel mai greu job din lume / Interviu de angajare VIDEO

realitatea

Cesnavicius anunţă SCHIMBĂRI la Ştirile ProTV!

Ce trebuie să știi despre cum slăbesc vedetele după o sarcină

realitatea

Ce este mișcarea NoFap (abținere de la masturbare) și de ce Fapstronauții au devenit numeroși

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu