Home > Lifestyle > Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă

Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă

Meghan Markle

Meghan Markle a realizat primul ei proiect caritabil individual de când a devenit membru al familiei regale britanice. Ducesa de Sussex a ajutat și chiar a scris prefața unei cărți de bucate – Together: Our Community Cookbook – realizată de familiile supraviețuitoare din Grenfell Tower, blocul din Londra care a ars în iunie 2017.

La începutul acestei săptămâni, Meghan Markle a dezvăluit și rezultatele proiectului ei. Soția prințului Harry a petrecut ultimele nouă luni lucrând la un proiect caritabil foarte special, cu un grup de femei a căror viață a fost îngreunată de incendiul din Grenfell Tower, unul dintre cele mai grave incendii din istoria britanică.

Cartea conține peste 50 de rețete culese de la femeile din bucătăria comună a Al Manaar Muslim Cultural Heritage Centre din Londra. Femeile au primit-o cu brațele deschise pe Meghan chiar de când s-a mutat la Londra. Ducesa a mărturisit că „s-a simțit imediat legată de bucătăria comunității” lor. „Este un loc în care femeile pot râde, îşi poartă doliul, plâng şi gătesc împreună”, a scris Meghan Markle în prefaţa lucrării.

Meghan a susținut ideea unei cărți de bucate, ale cărei vânzări vor ajuta ca bucătăria lor să rămână deschisă șapte zile pe săptămână, precum și sprijinirea altor proiecte conexe. Aceasta a fost inspirată de pasiunea pentru gătit a femeilor și de felul în care le-a ajutat acest loc să meargă mai departe.

Fosta actriță a găzduit, joi, o petrecere de lansare a cărții și a avut ocazia să țină un discurs în calitate de ducesă. Lui Meghan Markle nu i-a fost deloc greu să vorbească în fața mulțimii, iar soțul ei, prințul Harry, și mama sa, Daria Ragland, au urmărit-o cu mândrie. Ceea ce este remarcabil este faptul că Meghan Markle a vorbit liber timp de trei minute, fără să aibă un discurs pregătit dinainte. Internauții au fost de-a dreptul fermecați de acest lucru.

„Muncind la acest proiect în ultimele nouă luni a fost o forță extraordinară de dragoste”, a spus ea într-un video postat pe Twitter. „M-am mutat recent la Londra și m-am simțit imediat legată de bucătăria comunității – de căldura și bunătatea acestor femei – și am avut șansa să mă aflu în această cameră mică și să găsesc atâta multiculturalism”, a adăugat Meghan.

Apoi a continuat: „Personal, mă simt atât de mândră să trăiesc în acest oraș în care există atât de multă diversitate. În acest grup de femei există 12 naționalități diferite. Este remarcabil. Am spus în prefață că aceasta este mai mult decât o carte de bucate și ceea ce vreau să spun este puterea mâncării este mai mult decât masa în sine. Este povestea din spatele ei. Când ajungem să cunoaștem povestea rețetei, cunoști persoana care se află în spatele ei”.

„Asta înseamnă să lucrăm împreună, să ne conectăm”, a mai spus aceasta, nu înainte de a invita oamenii să se ospeteze din preparatele gătite la palatul Kensington folosind rețetele din noua carte de bucate.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, secretul unui ten fin, curat și hidratat
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă

by Andreea Damian   2 min
0