Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Meghan Markle a identificat stilul vestimentar care o reprezintă cel mai bine

Meghan Markle preferă ținutele în culori neutre, fără nicio îndoială. Imediat după nunta cu Prințul Harry, ea a purtat doar rochii în culori pale și nonculori. Se pare că ducesa de Sussex și-a definiti stilul de când face parte din familiar regală, iar opțiunile sale sunt hainele crem, cu o croială în A sau care urmărește linia corpului, trenciurile și rochiile în aceeași nuanțe. Rareori a purtat fuste, din cauza sarcinii, probabil.

La început s-a crezut că Meghan încearcă să respecte regulile regale ce prevăd compromisuri în materie de stil. Decizia fostei actrițe de a purta aceste culori este și un mod prin care își arată respectul față de Regina Elisabeta a II-a.

Cu timpul, soția prințului Harry și-a dat seama că acesta este stilul vestimentar care o definește cel mai bine. În garderoba sa se găsesc ținute în nuanțe de bej, ivory și roz prăfuit. A adoptat acest stil de la începutul apariției sale ca doamnă a Casei Regale Britanice și este o alegere sigură, dificil de criticat, mai ales de când a rămas însărcinată.

La doar câteva ore după anunțul oficial că este însărcinată cu primul copil, Meghan Markle, care se afla în turneu în Australia, a purtat o rochie ivory și un trenci crem, nuanțe frumoase care i-au stabilit garderoba de gravidă. Cel mai probabil, crede stilista Anita Patrickson, Meghan preferă aceste nuanțe neutre pentru că sunt complementare pielii închise. „Cremul este o nuanță potrivită pentru cine are ten măsliniu sau mai închis”, explică Anita.

Culorile neutre sunt mai versatile, mai elegante decât un alb strălucitor. Se potrivesc de minune cu culorile pastelate, cu negru, oferind un aspect foarte elegant și modern. Anita sugerează că Meghan a făcut o alegere inteligentă, deoarece culorile neutre vor rezista cu siguranță testului timpului.

Singura rochie colorată a ducesei a fost una galbenă, restul outfiturilor sale învârtindu-se într-o paletă restrânsă de nuanțe: nude, alb, roz pudrat, bleu, negru, etc. Are însă această decizie de-a purta culori neutre legătură cu codul vestimentar de la Palat? Conform lui Karen Haller, psiholog, atunci când alege să poarte crem, Meghan nu caută să fie în centrul atenției, vrea să fie în planul doi, lăsând evenimentul ori cauzele pe care le susține să iasă în evidență.

ARTICOLE SIMILARE

Cântărețul Gabriel Dumitru si-a găsit geamănul în Turcia

Tabu Tabu

Comme des Garcons colaborează cu Louis Vuitton

realitatea

Prințul Harry ia apărarea serialului ”The Crown” de pe Netflix

Andreea Damian

6 obiceiuri alimentare care îți distrug sistemul imunitar

Andreea Damian

Cel mai bine plătită vedetă pe Instagram: 1,2 milioane de dolari pe postare

Andreea Damian

Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu