Home > Slider > Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

meghan markle

Fanii au acuzat-o pe Meghan Markle că-i aduce ghinion Serenei Williams, care a pierdut sâmbătă finala de la US Open. Sportiva americană nu a reușit să obțină al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră fiind învinsă în finala de la US Open de Bianca Andreescu, cu scorul de 6-3, 7-5.

Este al treilea mare eșec pe care tenismena îl înregistrează cu Ducesa de Sussex în public. Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, i-a adus ghinion când Serena a pierdut finala de la Wimbledon de anul acesta în fața Simonei Halep, dar și pe cea de anul trecut, în fața nemțoaicei Angelique Kerber.

Ducesa a fost în centrul atenției la New York, în timp ce a urmărit meciul alături de familia sportivei din America.

După finală, unul dintre internauți a scris pe Twitter: „Dragă Meghan, te rog oprește-te din a participa la meciurile de finală ale Serenei. Îi porți ghinion. Semnat fanii care nu îi sunt prieteni”. Un alt internaut a scris scurt: „Meghan. Ducesă. Te iubesc foarte mult. Chiar o fac. Dar oare îi porți ghinion?”.

Cu toate acestea, Meghan a fost prezentă la Wimbledon și în anul 2016, atunci când Williams a câștigat în fața lui Kerber. Pe atunci se zvonea doar că fosta actriță are o relație cu prințul Harry. Indiferent de lucrurile pe care le spun fanii, Meghan s-a bucurat să-i fie alături Serenei. Fosta actriță a zâmbit mult și s-a bucurat să revadă unii dintre oamenii pe care nu îi vede foarte des. Ea l-a îmbrățișat pe soțul tenismenei americane, Aelxis Ohanian, și a vorbit cu Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue.

 

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

by Andreea Damian   1 min
1