Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

meghan markle

Fanii au acuzat-o pe Meghan Markle că-i aduce ghinion Serenei Williams, care a pierdut sâmbătă finala de la US Open. Sportiva americană nu a reușit să obțină al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră fiind învinsă în finala de la US Open de Bianca Andreescu, cu scorul de 6-3, 7-5.

Este al treilea mare eșec pe care tenismena îl înregistrează cu Ducesa de Sussex în public. Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, i-a adus ghinion când Serena a pierdut finala de la Wimbledon de anul acesta în fața Simonei Halep, dar și pe cea de anul trecut, în fața nemțoaicei Angelique Kerber.

Ducesa a fost în centrul atenției la New York, în timp ce a urmărit meciul alături de familia sportivei din America.

După finală, unul dintre internauți a scris pe Twitter: „Dragă Meghan, te rog oprește-te din a participa la meciurile de finală ale Serenei. Îi porți ghinion. Semnat fanii care nu îi sunt prieteni”. Un alt internaut a scris scurt: „Meghan. Ducesă. Te iubesc foarte mult. Chiar o fac. Dar oare îi porți ghinion?”.

Cu toate acestea, Meghan a fost prezentă la Wimbledon și în anul 2016, atunci când Williams a câștigat în fața lui Kerber. Pe atunci se zvonea doar că fosta actriță are o relație cu prințul Harry. Indiferent de lucrurile pe care le spun fanii, Meghan s-a bucurat să-i fie alături Serenei. Fosta actriță a zâmbit mult și s-a bucurat să revadă unii dintre oamenii pe care nu îi vede foarte des. Ea l-a îmbrățișat pe soțul tenismenei americane, Aelxis Ohanian, și a vorbit cu Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue.

 

ARTICOLE SIMILARE

5 lucruri pe care ar trebui sa le tinem secrete

realitatea

Răzvan și Irina Fodor au împlinit 10 ani de relație

Tabu Tabu

Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama

Andreea Damian

1 comentariu

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale, Serena Williams? Eşecuri pe linie pentru americancă - Stiri eZZ 9 September 2019 at 19:46

[…] Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale, Serena Williams?, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu