Home > Lifestyle > Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

Meghan Markle

Meghan Markle s-a căsătorit cu alesul ei de pe micul ecran, avocatul Mike Ross, într-un episod din serialul „Suits”, care se aşteaptă să stabilească noi recorduri de audienţă în lumea întreagă.

Actrița de 36 de ani arăta ca o prințesă în timp ce pășea spre altar, scrie The Sun, deși totul e ficțiune. Pe platoul de filmare, Meghan a îmbrăcat o rochie spectaculoasă din dantelă, care i-a venit ca turnată.

Imaginile cu nunta au fost dat publicității de producătorii serialului cu o lună înainte de nunta ei cu Prințul Harry. Fanii au fost extaziați de această scenă romantică, declarând că abia așteaptă nunta regală.

În viaţa reală, însă, nici Prinţul Harry nu ştie ce designer a ales viitoarea lui soţie. Din motive de siguranţă, titrează presa străină. Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la capela St George din incinta Castelului Windsor.

Meghan Markle a anunțat în noiembrie 2017 că va părăsi serialul „Suits” pentru a-și asuma rolul de soție de prinț și pentru a se dedica angajamentelor regale. Cei doi au o relaţie din iulie 2016. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
serena williams
Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

by Andreea Damian   1 min
0