Home > Lifestyle > Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

Meghan Markle

Meghan Markle, ducesă de Sussex, susține publicarea unei cărți de bucate care va ajuta victimele incendiului de la turnul Grenfell din Londra. Acesta este primul proiect solo al lui Meghan ca membru al familiei regale, scrie Daily Mail.

Fosta actriță, în vârstă de 37 de ani, a scris prefața unei cărți de bucate „Together: Our Community Cookbook” produsă de bucătarii din comunitatea bucătăriilor Hubb, o inițiativă înființată în apropierea Turnului Grenfell din West London. De altfel, Meghan Markle a vizitat mai întâi bucătăria în ianuarie și a efectuat alte călătorii private pentru a se întâlni cu voluntarii și pentru a afla mai multe despre munca lor.

Soția prințului Harry a efectuat mai multe vizite secrete la o moschee și a gătit alături de familiile celor 72 de victime ale incendiului de la turnul Grenfell din iunie 2017. Imaginile au fost publicate recent pentru a anunțat primul proiect umanitar al lui Meghan Markle în calitate de membru al familiei regale britanice.

View this post on Instagram

"The Hubb Community Kitchen is a place for women to laugh, grieve, cry and cook together. Melding cultural identities under a shared roof, it creates a space to feel a sense of normalcy – in its simplest form, the universal need to connect, nurture, and commune through food, through crisis or joy – something we can all relate to." The Duchess of Sussex is supporting a new charity cookbook, which celebrates the power of cooking to bring people together – visit the link in our bio or our IGTV channel to watch the full film #CookTogether . . . . . . #meghanmarkle #theduchessofsussex #nickjonas #priyankachopra #thebritishroyalfamily #katemiddleton #duchessofcambridge #india #indianwedding #roka #unitedkingdom #princewilliam #princeharry #dukeofcambridge #dukeofsussex #beauty #summer #yellow #family #thejonasbrothers #princesscharlotte #princelouis #princegeorge #cookbook #culture #cooking #charity #grenfell

A post shared by @ bearingthecrown on

https://www.instagram.com/p/Bn0vjiAlxp5/?utm_source=ig_embed

„M-am simțit imediat conectată cu această comunitate; este un loc în care femeile pot râde, jeli, plânge și găti împreună” a scris Ducesa de Sussex în introducerea cărții „Together: Our Community Cookbook”. „Îmbinând identitățile culturale sub un acoperiș comun, acesta lucru creează un spațiu unde poți avea un sentiment de normalitate – în cea mai simplă formă, nevoia universală de a se conecta, a hrăni și a comunica prin mâncare, prin criză sau bucurie – ceva cu care toți ne putem identifica”, a continuat Meghan. „Prin acest efort caritabil, încasările vor permite bucătăriei să prospere și să mențină spiritul comunității în viață”, a mai spus aceasta.

Cartea va fi disponibilă de marți, 18 septembrie, și va costa 9,99 de lire sterline. Toate veniturile vor reveni comunității Hubb.

https://www.instagram.com/p/Bn0unPiBrOs/?utm_source=ig_embed

Articole asemanatoare
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
serena williams
Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, implicată în primul ei proiect solo în calitate de ducesă

by Andreea Damian   1 min
0