Tabu
PEOPLESlider

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Meghan Markle și prințul Harry au primit numeroase critici pentru că au decis să-și crească fiul fără să respecte tradiția regală. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a le-a dat binecuvântarea! Dar, potrivit unui expert regal, există un singur lucru pe care suverana nu-l va tolera în legătură cu strănepotul ei, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducesa de Sussex vrea să-i impună micuțului un regim vegetarian.

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan dezvăluia presei planurile sale de lifestyle: „Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise”. Potrivit unei surse din Palat, citată de ziarul britanic The Sun, Meghan Markle vrea să transmită şi fiului ei această dietă severă.

Cei ce ştiu acest lucru spun însă că Regina nu va fi mulţumită de aceasta. Aceeaşi sursă spune că Meghan „forţează” nota în privinţa celorlalţi din familia regală şi acest lucru nu e prea bine tolerat de Majestatea Sa. Apoi, obligarea lui Archie spre regimul de hrănire vegetarian nu va fi tolerată de monarhul britanic.

În aparenţă, acest plan provoacă o oarecare tensiune între ea și prințul Harry, mai ales că ducesa este un fan al tuturor lucrurilor naturale, cu cât mai puţină carne. Se zvoneşte că până şi camera lui Archie este vopsită cu vopsea vegetariană, Meghan fiind surprinsă deseori prin magazinele cu astfel de produse.

Tot Meghan l-a inspirat şi pe Harry să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi mai prietenos cu planeta. Prinţul se „bucură” acum de mai puţină carne, dar mai multe fructe şi legume, și practică chiar şi yoga alături de soţia sa. Meghan practică de mult tip yoga, pe pagina sa de Instagram, închisă acum, era plin cu poze ale sale practicând yoga. Mama ei, Doria Ragland este instructor de yoga şi în noua casă ducesa  are un spaţiu destinat special pentru aceasta.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Louis va fi botezat azi, o zi specială pentru Regina Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, rupe tăcerea după moartea starului din „Friends”, la 54 de ani

Andreea Damian

Pictura cu diamante, un nou hobby descoperit în timpul pandemiei

Andreea Damian

Scandal între Andrei Roșu și medicul Mihaela Bilic. Care e motivul

Andreea Damian

Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii

Andreea Damian

Dragoş Bucur, prima reacție după ce Dana Nălbaru a anunţat că s-a pocăit

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu