Home > Fashion > Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

meghan markle

Meghan Markle, ducesă de Sussex, a fost nominalizată la mult râvnitul premiul Fashion Icon, alături de Rihanna și Kim Kardashian. Meghan, care luna trecută a devenit mămică, se află printre nominalizate la prestigiosul premiu ce va fi decernat pe 28 septembrie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Hotelul Savoy din Londra.

Pentru această distincție, soția prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, se va „lupta” cu Naomi Campbell, Rihanna, Dame Vivienne Westwood, Kim Kardashian, Victoria Beckham, Jennifer Lopez și Priyanka Chopra.

World Fashion Awards este un eveniment de modă anual ce are loc în Marea Britanie din 1989. Gala sărbătorește realizările unor branduri de modă, piețe de desfacere, designeri, modele, producători și influenceri, publicul fiind acela care decide cine ce câștigă.

Designerul de modă și actualul vicepreședinte al Grupului Versace, Donatella Versace va primi Lifetime Achievement Award.

Ceremonia va include, de asemenea, un premiu pentru cea mai bună colaborare, disputat între Fenty (Rihanna) x LVMH, Yeezy (Kanye West) x Adidas, Supreme x Louis Vuitton, Tommy x Zendaya, Dior x Kaws, Vivienne Westwood x Burberry și Rita Ora x Giuseppe Zanotti.

Victoria Beckham a fost, de asemenea, nominalizată la premiul Fashion Designer of the Year și se confruntă cu o serie de nume majore, inclusiv Olivier Rousteing, Philipp Plein, Virgil Abloh, Nabil Nayal, David Tlale, Ozwald Boateng, Amanda Laird Cherry și Ryan Lo.

Trupa Spice Girl, de asemenea, a fost nominalizată la categoria Womenswear Designer of the Year.

Simon Gates – Director de Marketing & Communicare a World Fashion Awards – a anunțat că evenimentul va atrage fonduri si constientizare pentru Fundatia Diamonds Children, care în prezent ajută Mozambicul, distrus de inundații, după ciclonul care a lovit întreaga țară.

Publicul își va putea vota favoriții începând de luni (17 iunie), până pe 17 septembrie. Găsești aici lista nominalizaților!

 

Articole asemanatoare
aceeași rochie
Doamne din familii regale care au purtat aceeași rochie, dar au arătat total diferit
meghan markle
De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu
prințul harry
Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial

Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian

by Andreea Damian   1 min
2