Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, aşteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului.

Ducele și ducesa de Sussex, care locuiesc în prezent în California, îi fac un frate sau o soră fiului lor Archie, care va împlini doi ani în luna mai a acestui an.

„Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt.

Cuplul a împărtăşit presei, chiar de Ziua îndrăgostiților, o fotografie alb-negru cu ei doi sub un copac. Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtă.

Fotografia a fost făcută de vechiul prieten al cuplului, Misan Harriman, potrivit People. Ce veste minunată pentru Sussex! a adăugat purtătorul de cuvânt.

Cei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie. Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat în SUA pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito, iar Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie.

”A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

Vestea noii sarcini vine la împlinirea a 37 de ani de când mama lui Harry, prințesa Diana, a anunțat că este însărcinată cu el, de Ziua Îndrăgostiților, în 1984.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit pentru prima dată părinți în luna mai a anului 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă fanii să devină vegani

Andreea Damian

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Tendințele alimentare care vor fi un succes în 2021

Andreea Damian

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată

Tabu Tabu

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Andreea Damian

A fost batjocorită pentru pielea închisă la culoare, dar a devenit model faimos

Andreea Damian

Scrie un comentariu