Home > Slider > Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Meghan Markle

A trecut aproape un an de când actrița americană Meghan Markle a devenit ducesă de Sussex și rudă apropiată cu cel mai cunoscut monarh din lume, regina Elisabeta a II-a.

Katie Nicholl, autor britanic și correspondent regal pentru Vanity Fair, a publicat recent „Harry and Meghan: Life, Loss, and Love”. Cartea descrie povestea de dragoste dintre prințul Harry și Meghan dar și modul în care relația lor a revigorat monarhia britanică. Conține de asemenea interviuri cu prietenii apropiați cuplului, cu oameni care au lucrat îndeaproape cu Harry, precum și cu personalul de la Palat.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a devenit oficial membru al familiei regale britanice, când s-a căsătorit cu prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, pe 19 mai 2018. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară.

Era crucial ca Harry să obțină aprobarea reginei nu numai din cauza statutului ei în familie, ci și datorită faptului că a dezvoltat o relație iubitoare cu bunica sa după ce și-a pierdut mama, pe prințesa Diana, în 1997.

„Harry are o relație foarte strânsă cu bunica”, a explicat Nicholl pentru Fox News. „El dorea aprobarea reginei. De aceea a dus-o pe Meghan să petreacă ceva timp la Windsor. De aceea a dus-o pe Meghan să se întâlnească cu regina la Palatul Buckingham. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a primit-o regina pe Meghan în familia regală”.

În timp ce unii critici au pus la îndoială dacă Markle, o fostă stea de la Hollywood, va fi primită cu brațele deschise de familia prințului, regina, în vârstă de 93 de ani, i-a acordat acesteia toată încrederea sa.

„Reginei îi place lui Meghan. Aceasta recunoaște cât de fericită îl face Meghan pe Harry și cât de bine se descurcă în calitate de ducesă”, a explicat corespondentul regal. Se pare că suverana o îndrăgește atât de mult pe soția nepotului ei încât nu a singură dată a invitat-o la întâlniri personale, chiar înainte de căsătoria sa cu Harry.

Poate că regina Marii Britanii simțea că nepotul ei preferat era profun îngrijorat de ceea ce viitorul rezervase pentru el înainte ca el s-o întâlnească pe mama copilului său printr-o cunoștință comună.

 

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

by Andreea Damian   1 min
0