Tabu
Image default
PEOPLESlider

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Preşedintele american Donald Trump neagă faptul că a numit-o pe Meghan Markle „obraznică”, într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun și este publică. „Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle <<obraznică>>. Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false! Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!”, a scris acesta.

Șeful de la Casa Albă ar fi numit-o „obraznică” pe soția prințului Harry din cauza unor comentarii pe care aceasta le-a făcut în timpul campaniei prezidențiale din 2016, pe când nu făcea parte din familia regală britanică. În acel an, în emisiunea TV „The Nightly Show with Larry Wilmore”, Meghan Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile. „Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK”, a replicat Trump la vremea respectivă. Tot el a îngropat însă securea războiului: „Sunt sigur că se va descurca excelent (n.r., ca membră a familiei regale). Va fi foarte bună”.

Nu s-a mutat în Canada, așa cum a declarat, dar s-a căsătorit cu un prinț și s-a mutat cu el la Londra. Același oraș care zilele acestea îl primește pe Trump într-o vizită oficială. Ziarele scriu că ducesa de Sussex a anunțat că nu va participa la întâlnirea familiei regale britanice cu președintele american.

Motivul ar fi că trebuie să stea acasă cu băiețelul ei Archie, născut pe 6 mai. Dar presa britanică susține că este intenționat ținută departe de întâlnirea cu Trump pentru a evita o confruntare jenantă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină dă sfaturi pentru cei cu căsnicii care „scârție”

Tabu Tabu

De ce vedem în culori această fotografie alb-negru

Andreea Damian

Paris ⎪ Concert de Revelion în realitate augmentată

Ciocîrlan

Drama actriței de la Hollywood: a rămas fără uter, în timpul operației de endometrioză

Andreea Damian

“Cum a fost la școală?” De ce urăsc adolescenții această întrebare

realitatea

Berzele nu mai migrează, urșii nu vor hiberna, efectele încălzirii globale în România

realitatea

1 comentariu

Meghan Markle, jignită de Trump. De ce Ducesa refuză să participe la vizita acestuia la Londra - Stiri eZZ 3 June 2019 at 19:31

[…] De ce Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu