Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Meghan Markle

Preşedintele american Donald Trump neagă faptul că a numit-o pe Meghan Markle „obraznică”, într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun și este publică. „Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle <<obraznică>>. Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false! Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!”, a scris acesta.

Șeful de la Casa Albă ar fi numit-o „obraznică” pe soția prințului Harry din cauza unor comentarii pe care aceasta le-a făcut în timpul campaniei prezidențiale din 2016, pe când nu făcea parte din familia regală britanică. În acel an, în emisiunea TV „The Nightly Show with Larry Wilmore”, Meghan Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile. „Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK”, a replicat Trump la vremea respectivă. Tot el a îngropat însă securea războiului: „Sunt sigur că se va descurca excelent (n.r., ca membră a familiei regale). Va fi foarte bună”.

Nu s-a mutat în Canada, așa cum a declarat, dar s-a căsătorit cu un prinț și s-a mutat cu el la Londra. Același oraș care zilele acestea îl primește pe Trump într-o vizită oficială. Ziarele scriu că ducesa de Sussex a anunțat că nu va participa la întâlnirea familiei regale britanice cu președintele american.

Motivul ar fi că trebuie să stea acasă cu băiețelul ei Archie, născut pe 6 mai. Dar presa britanică susține că este intenționat ținută departe de întâlnirea cu Trump pentru a evita o confruntare jenantă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care George Burcea a lipsit de la moțul mezinei sale

Tabu Tabu

Neutralitatea corpului devine pozitivitatea noului corp

Andreea Damian

Cariera lui R. Kelly se apropie de sfârșit?

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 11 iunie!

realitatea

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Mary Poppins se întoarce: Supercalifragilisticexpialidocious sau nu?

realitatea

1 comentariu

Meghan Markle, jignită de Trump. De ce Ducesa refuză să participe la vizita acestuia la Londra - Stiri eZZ 3 June 2019 at 19:31

[…] De ce Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu