Home > Slider > Meghan Markle, în lacrimi. Tatăl ei a făcut anunțul neașteptat

Meghan Markle, în lacrimi. Tatăl ei a făcut anunțul neașteptat

Meghan Markle

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a revenit la gânduri mai bune, acum, în prag de sărbători și vrea să se împace cu fiica sa. Cei doi nu-și mai vorbesc de la căsătoria acesteia cu prinţul Harry, din 19 mai.

Thomas Markle a lansat luni apelul la reconciliere cu Meghan. „Te iubesc foarte mult, ești fiica mea și mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăți de la tine. Oricare ar fi neînțelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeași familie, așa că te rog să mă contactezi. Sper că se va rezolva, nu poate dura o veșnicie”, a declarat el, într-un interviu acordat canalului britanic ITV.

Acesta o imploră pe fosta actriță să ia cât mai repede legătura cu el, chiar înainte de Crăciun. Iar pentru a-și convinge fiica, Thomas Markle a făcut apel și la regină, ca să intervină pe lângă soția nepotului ei. „Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un sms”, a continuat bărbatul în vârstă de 71 de ani.

De atlfel, Markle nu poate înțelege de ce Meghan se comportă așa cu el. Acesta crede despre propriul copil că „iubește să controleze tot, face parte din natura ei”, dar că nu a fost niciodată nepoliticoasă

Această situația s-a creat după ce tatăl lui Meghan a acceptat să pozeze pentru paparazzi în schimbul unei sume de bani. Gestul său a pus familia regală britanică în ipostaze stânjenitoare, dar „ceea ce este amuzant este că ei cred tot ceea ce scriu ziarele”, spune Thomas Markle, care nu și-a întâlnit niciodată ginerele. Speră totuși să-și cunoască nepotul sau nepoata, care se va naște în primăvara anului viitor.

Prințul Harry, de 34 de ani, și Meghan Markle, de 37 de ani, au fost comparați cu Monica și Chandler din Friends de către angajații de la Palat din cauză că le place să controleze tot.

 

Articole asemanatoare
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, în lacrimi. Tatăl ei a făcut anunțul neașteptat

by Andreea Damian   1 min
0