Home > Lifestyle > Meghan Markle, noua prințesă a inimilor? I-a cucerit pe toți cu un gest banal

Meghan Markle, noua prințesă a inimilor? I-a cucerit pe toți cu un gest banal

meghan markle

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal. De data aceasta, gestul care ar înfuria-o pe Regina Elisabeta a II-a i-a cucerit de-a dreptul pe oamenii de rând. Marți, Ducesa de Sussex a avut prima sa apariție solo.

Mai exact, fosta actriță americană a participat singură la la deschiderea expoziției Oceania la Academia Regală de Artă din Londra.

Imediat cum a ieșit din mașină și a dat mâna cu una dintre gazde, Meghan Markle a făcut ceva neașteptat. Deși știa că asta încalcă protocolul regal, soția prințului Harry și-a închis singură portiera mașinii cu care a sosit la eveniment.

Britanici sunt copleșiți. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi și de aparatele de fotografiat au făcut înconjurul internetului. Un utilizator Twitter a scris: „Cu picioarele de pământ și modestă”. „Nu cred că Meghan Markle se vede ca fiind mai presus. Sunt mândră de ea”, a scris altcineva.

Meghan Markle s-a comportat ca un om normal, lucru foarte apreciat de admiratorii Casei Regale britanice. Dar nu este singurul exemplu. Cel mai nou membru al familiei regale nu ratează nicio șansă să se comporte ca un om de rând.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
serena williams
Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Loading...

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, noua prințesă a inimilor? I-a cucerit pe toți cu un gest banal

by Andreea Damian   1 min
0