Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Meghan Markle

Meghan Markle e de obicei dornică să poarte creațiile prietenilor ei, dar există un motiv bine întemeiat pentru care refuză să poarte rochiile realizate de Victoria Beckham. Am văzut pe ducesa de Sussex ținute care poartă semnătura Serenei Williams și ale creatoarei de modă Misha Nonoo.

Dar nu o vom vedea niciodată în rochiile create de buna sa prietenă Victoria Beckham. Deși Posh a participat împreună cu soțul ei David Beckham la nunta regală din luna mai, fosta actriță în vârstă de 37 de ani consideră că ținutele designerului nu i se potrivesc, de fapt.

Paradoxal, chiar înainte de nuntă s-a zvonit că rochia de mireasă a lui Meghan ar putea fi creată creată de Victoria Beckham. Și totuși, ducesa nu-i va purta ținutele niciodată și nu pentru că nu își dorește.

Într-un interviu pentru revista Glamour, Ducesa de Sussex a vorbit despre stilul ei personal, dar și despre ce poate sau nu poate purta. „Acum, ceea ce încep să învăț este faptul că, desi lucrurile arată extraordinar pe umeraș, nu înseamnă că arată extraordinar pe mine. De exemplu, iubesc rochiile Victoriei Beckham, dar nu am trunchiul acela lung care să se potrivească acestei siluete”, a explicat Meghan Markle în 2017.

Dacă nu va putea să-i poarte rochiile prea curând, Meghan a găsit însă alte căi prin care să-și mulțumească prietena. Ea se va limita doar prin a-i purta puloverele. Pentru că aceasta nu a ascuns niciodată faptul că este fan al Victoriei Beckham, ea purtând un pulover creat de designer de cașmir alb pentru sesiunea foto oficială a logodnei.

Meghan Markle și Victoria Beckham s-au apropiat foarte mult de când fosta actriță s-a mutat de la Toronto la Londra. Se pare că cele două  împărtăşesc aceeași pasiune pentru make-up, produse de înfrumuseţare și modă.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

realitatea

Trend Alert: Umeri unghiulari

realitatea

Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka

realitatea

Teatrul Românesc a mai pierdut o stea. A murit Olga Bucătaru

Andreea Damian

Sorana Darclee și-a făcut o mare schimbare de look

Tabu Tabu

Trend Alert: Tribal/Etnic

realitatea

Scrie un comentariu