Home > Slider > Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

meghan markle

Un cameraman din industria cinematografică, un fost colaborator al lui Meghan Markle înainte ca actrița să îl cucerească pe prințul Harry, a dezvăluit că era poreclită „prințesa”, din cauza comportamentului ei „dificil” și „exigent” din platoul de filmare.

El a dezvăluit că Meghan Markle avea reguli stricte și interzicea să i se filmeze picioarele. Picioarele lui Meghan au devenit un subiect fierbinte de conversație după ce,  în timpul unui tur regal în Noua Zeelandă s-a descălțat, dezvăluind ceea ce unii credeau că este o cicatrice dintr-o operație de îndepărtare a montului. Și așa a devenit evident pentru echipa cameramanului de ce în timpul unei filmări, cu câțiva ani înainte, Meghan a spus că „își urăște picioarele”.

DailyMail.com a dezvăluit câteva fotografii uimitoare cu Meghan de la o ședință foto profesională din New York, pentru un site de modă și frumusețe. Iată cum arătau picioarele actriței!

„A fost foarte răutăcioasă și nepoliticoasă”, a explicat cameramanul pentru DailyMail.com. Echipa ei ea ceva de genul personajelor din filmul „Fete rele”, o gașcă mereu cu ochii pe oameni pentru a râde de ei.

La un moment dat a observat că Meghan avea o voce seacă, deshidratată așa că i-a sugerat să bea apă, dar ea a refuzat, spunând că nu vrea să „sune ca un robot”. Operatorul video a adăugat că era ușor să lucrezi cu Meghan Marke pe platou. „După ce spui „acțiune”, știe să-și facă treaba. Dar după ce camera se oprea, nu era cea mai prietenoasă persoană”.

Actrița din Suits a insistat, de asemenea, să folosească șampanie scumpă în filmare, a cerut să i se dea aprobarea completă pe toate materialele și se comporta ca și cum ar fi fost „superstar”.

Acum nu ar mai lucra cu ea, dacă i s-ar cere, spune cameramanul.  „Nu am fost impresionat de ea și sunt surprins că  l-a fermecat pe tip (Harry)”.

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

by Andreea Damian   1 min
4