Home > Lifestyle > Meghan Markle, prima apariție în public de după anunțul sarcinii

Meghan Markle, prima apariție în public de după anunțul sarcinii

meghan markle

Palatul Kensington a anunțat luni (15 octombrie) că Meghan Markle este însărcinată cu primul copil. Ducesa de Sussex îi va oferi un copil prințului Harry în primăvara anului viitor.

În această perioadă, Meghan se află împreună cu soțul ei într-un turneu regal de 16 zile în regiunea Pacificului, care cuprinde vizite în țări precum Australia și Noua Zeelandă. Iar la prima sa apariție publică de după anunțarea sarcinii, Ducesa a arătat fabulos într-o rochie de culoare albă.

Aflată la brațul prințului Harry, Meghan Markle a pășit încrezătoare în rochia albă, mulată pe corp, semnată Karen Gree. Ținutei a asortat o pereche de pantofi nude și o pereche de cercei speciali. Este vorba de cerceii în formă de fluture purtați de Prințesa Diana în 1986, în primul ei turneu în Canada. De asemenea, ea a purtat și brățara mamei prințului Harry. Rochia de 1.800 de dolari, care poartă semnătura unui designer australian, a produs isterie în mediul online. Femei din toată lumea s-au grăbit să comande produsul, ceea ce a dus la blocarea site-ului.

Meghan Markle are încă o sarcină mică, de doar 12 săptămâni, de aceea burtica de gravidă nu se remarcă prin hainele sale. Casele de pariuri au început deja să speculeze care va fi numele bebelușului. Victoria, Alice și Elizabeth sunt favorite, potrivit casei de pariuri William Hill. În top se află și Mary, Elizabeth, dar și Diana, numele mamei lui Harry. Dacă va fi băiat, copilul ar putea primi numele Philip, Charles, Arthur, Edward sau James.

Articole asemanatoare
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, prima apariție în public de după anunțul sarcinii

by Andreea Damian   1 min
0