Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa

Meghan Markle

Meghan Markle a fost surprinsă făcând o vizită unei organizații din Vancouver, Canada.

Ducesa de Sussex, care a anunțat împreună cu prințul Harry că își va împărți timpul între Canada și Marea Britanie, s-a întâlnit cu mai multe femei dintr-o organizație din Downtown Eastside, care oferă consiliere, mâncare, dar și alte servicii femeilor și copiilor care au nevoie. Soția prințului Harry a discutat cu fondatoarele organizației despre problemele cu care se confruntă femeile în comunitate, dar și care sunt facilitățile oferite.

Meghan a vizitat o zonă cu „niveluri ridicate de violență, oameni fără locuințe, dependențe și sărăcie”, potrivit centrului.

Downtown Eastside Women’s Centre (DEWC) a postat pe Facebook o fotografie cu Meghan înconjurată de femei după vizita ei. Ducesa a adoptat o ținută destul de relaxată, având un pulover bej, pantaloni închiși la culoare și cizme maro peste genunchi.

„DEWC este unul dintre cele mai aglomerate centre de femei din țară, care operează și ca adăpost de noapte de urgență în centrul orașului Eastside”, scrie pe site-ul organizației. Și ducii de Cambridge au vizitat un centru din zona Downtown Eastside, Vancouver, în timpul turneului lor canadian din 2016.

În urmă cu doar câteva zile, Meghan Markle s-a întors în Canada la fiul ei, Archie Harrison, însă ea nu a fost însoțită și de Prințul Harry.

Regina Elisabeta a II-a a anunțat luni ce decizie a luat în ceea ce privește viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. „Astăzi familia mea a avut o discuție constructivă despre viitorul nepotului meu și a familiei sale. Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viață ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viață mai independentă”, a spus Regina Elisabeta a II-a.

ARTICOLE SIMILARE

Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19

Andreea Damian

Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Damian

Top 10 cei mai sexy jucatori de la Euro 2016

realitatea

Retete de vara – Fettuccine cu spanac si urda

realitatea

Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară

Tabu Tabu

De ce vrem mereu să cumpărăm mai multe lucruri noi

Andreea Damian

Scrie un comentariu