Home > Lifestyle > Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

meghan markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a încredinţat, oficial, lui Maghan Markle primul patronaj regal. Ducesa de Sussex începe astfel noul an cu o responsabilitate importantă, preluând de la suverană patronajul regal al Teatrului Naţional din Londra. De altfel, în luna decembrie, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu directorul instituţiei, Rufus Norris, pentru a discuta proiectele viitoare.

Acest titlu important vine la aproape 8 luni de la căsătoria fostei actrițe americane cu nepotul reginei, Prinţul Harry. Surse citate de Daily Mail susțin că Regina Elisabeta a II-a a luat această decizie ca să îi arate că are multă încredere în Meghan.

Se zvonea încă de luna trecută că Meghan va prelua patronajul teatrului după ce a avut o întâlnire privată cu directorul instituției, Rufus Norris. Este o poziție incredibilă pentru ea, care și-a construit o carieră de actriță înainte de a deveni ducesă.

Din postura de patron regal al teatrului londonez, ducesa de Sussex va consolida legătura cu instituţiile de profil din Statele Unite. Meghan are avantajul că a locuit și studiat în Statele Unite. De asemenea, rolul ei poate implica colaborarea cu American Associates of the National Theatre, o organizație de caritate cu sediul la New York care ajută la strângerea de fonduri pentru producțiile teatrale.

Cumnata ei, Ducesa de Cambridge, care a intrat oficial în familia regală britanică în 2011, şi-a primit primul patronaj la şase luni de la căsătoria cu Prinţul William. De atunci, Kate Middleton a ajuns să patroneze diverse instituţii, printre care muzee şi organizaţii caritabile dedicate copiilor.

Palatul Kensington a anunțat marți dimineață că ducele și ducesa de Sussex vor participa la primul lor eveniment oficial pe acest an pe 14 ianuarie. Cuplul va vizita Birkenhead, o localitate situată lângă Liverpool, unde se vor întâlni cu membrii mai multor ONG-uri locale.

Articole asemanatoare
kate middleton
Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi
bebelușul regal
Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică
Harry și Meghan
Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

by Andreea Damian   1 min
1