Home > Lifestyle > Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

meghan markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a încredinţat, oficial, lui Maghan Markle primul patronaj regal. Ducesa de Sussex începe astfel noul an cu o responsabilitate importantă, preluând de la suverană patronajul regal al Teatrului Naţional din Londra. De altfel, în luna decembrie, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu directorul instituţiei, Rufus Norris, pentru a discuta proiectele viitoare.

Acest titlu important vine la aproape 8 luni de la căsătoria fostei actrițe americane cu nepotul reginei, Prinţul Harry. Surse citate de Daily Mail susțin că Regina Elisabeta a II-a a luat această decizie ca să îi arate că are multă încredere în Meghan.

Se zvonea încă de luna trecută că Meghan va prelua patronajul teatrului după ce a avut o întâlnire privată cu directorul instituției, Rufus Norris. Este o poziție incredibilă pentru ea, care și-a construit o carieră de actriță înainte de a deveni ducesă.

Din postura de patron regal al teatrului londonez, ducesa de Sussex va consolida legătura cu instituţiile de profil din Statele Unite. Meghan are avantajul că a locuit și studiat în Statele Unite. De asemenea, rolul ei poate implica colaborarea cu American Associates of the National Theatre, o organizație de caritate cu sediul la New York care ajută la strângerea de fonduri pentru producțiile teatrale.

Cumnata ei, Ducesa de Cambridge, care a intrat oficial în familia regală britanică în 2011, şi-a primit primul patronaj la şase luni de la căsătoria cu Prinţul William. De atunci, Kate Middleton a ajuns să patroneze diverse instituţii, printre care muzee şi organizaţii caritabile dedicate copiilor.

Palatul Kensington a anunțat marți dimineață că ducele și ducesa de Sussex vor participa la primul lor eveniment oficial pe acest an pe 14 ianuarie. Cuplul va vizita Birkenhead, o localitate situată lângă Liverpool, unde se vor întâlni cu membrii mai multor ONG-uri locale.

Articole asemanatoare
meghan markle
S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal
Meghan Markle
Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției
Animal print-ul s-a întors, iar Meghan Markle și Victoria Beckham te învață cum să-l porți
meghan markle
Meghan Markle a cheltuit o avere pe garderobă în 2018 – de șase ori mai mult decât cumnata sa

Loading...

Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă

by Andreea Damian   1 min
1