Home > Slider > Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

Meghan Markle

Nu de multe ori Meghan Markle a trecut peste cuvântul Reginei Elisabeta cu privire la vestimentație. S-a întâmplat chiar și înainte de a deveni soția prințului Harry. Suverana a fost șocată când a aflat că aceasta a decis să poarte o rochie albă de mireasă, deși era o femeie divorțată.

Fosta actriță nu a ascultat de regină nici când i cerut să respecte eticheta regală și codul vestimentar impus de aceasta. Spre deosebire de cumnata sa, Meghan Markle a intrat în familia regală britanică cu un stil vestimentar de vedetă. Dar, se pare că a reușit ușor-ușor să se adapteze regulilor. Și-a schimbat radical stilul vestimentar și și-a îmbunătățit vizibil postura.

Și totuși, ceva continuă să o nemulțumească pe Regina Elisabeta. Să fie de vină jeanșii la care Meghan nu pare să renunțe curând sau ținutele casual, prea lejere pentru o ducesă? În orice caz, există zvonuri că monarhul i-a dat ordine clare să se îmbrace adecvat pentru o doamnă care face parte dintr-o familie regală respectată.

Totul a pornit, se pare, de la faptul că suveranei de 92 de ani nu-i place stilul vestimentar al ducesei de Sussex care este copiat la scară largă. Markle continuă să poarte ținute ale unor designeri care nu sunt britanici, negru atunci când nu se află în doliu și rochii cu despicătură adâncă pe picior.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a primit ordine clare să se îmbrace mai adecvat

by Andreea Damian   1 min
0