Tabu
Image default
PEOPLESlider

Meghan Markle, prințul saudit și scandalul cerceilor cu diamante

Ducesa de Sussex a purtat o pereche uluitoare de cercei cu diamante la o cină de stat din Fiji în octombrie 2018. Bijuteriile i-ar fi fost date de controversatul prinț saudit Mohammed bin Salman, potrivit Times.

Îmbrăcată într-o ținută impecabilă de culoare albastră, cu urechile împodobite cu cercei cu diamante în valoare de 500.000 de lire sterline, Meghan Markle a strălucit în timpul unei cine în Fiji. La aproape trei ani de la vizita sa oficială în Pacificul de Sud în octombrie 2018, aceste bijuterii o atrag pe soția prințului Harry într-o nouă controversă. Publicația Times afirmă că cerceii Chopard i-au fost oferiți de Mohammed bin Salman cadou de nuntă.

Bijuterii „împrumutate”

Zvonurile potrivit cărora prințul Arabiei Saudite comandase uciderea jurnalistului Jamal Kashoggi cu trei săptămâni mai devreme nu ajunseseră și la urechile lui Meghan.

La cina de stat, organizată în Suva de președintele fijian Jioji Konrote, Palatul Kensington susținuse că Meghan Markle purta cercei „împrumutați”, fără a oferi detalii despre proveniența lor. Avocații Ducesei de Sussex au spus că toți angajații ei știau de la cine provin cerceii și că Meghan nu a pretins niciodată că i-a împrumutat de la un bijutier.

De asemenea, nu ar fi auzit zvonurile despre presupusa implicare a prințului saudit în asasinarea lui Jamal Kashoggi. Mai mult, nimic nu sugerează că prințul i-a dat bijuteriile lui Meghan Markle în persoană, adaugă Times.

Povara Coroanei

Oficialii londonezi ar fi avertizat Palatul Kensington cu privire la mesajul ambiguu pe care îl poate transmite purtarea acestor cercei. Dar Palatul nu ar fi considerat potrivit să-i avertizeze pe Sussex, „de teama reacției lor”. Soția prințului Harry a purtat din nou diamantele la aniversarea de 70 de ani a prințului Charles, pe 14 noiembrie 2018.

Un colaborator al prințului Harry ar fi scăpat apoi un cuvânt despre cazul Kashoggi. Se spune că ducele de Sussex ar fi părut „șocat” că angajații săi știau de proveniența cerceilor. Acum, cerceii se află în proprietatea oficială a Coroanei.

ARTICOLE SIMILARE

Big Brother va decide în curând cine merită asigurare de viață și de sănătate plătite de angajatori

Dora Constantinovici

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

Andreea Damian

Cât de reale par mesajele candidaților pentru președinție aflăm din comentariile provocate de reclame

Dora Constantinovici

Anna Lesko și Daniela Crudu gătesc în lenjerie intimă

Tabu Tabu

Barack și Michelle Obama divorțează?

Andreea Damian

La Săptămâna Modei din Paris, designerii au prezentat un cod vestimentar sexy, de vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu