Tabu
LIFESTYLEPEOPLESlider

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan Markle câștiga 76.000 de dolari pe an administrând blogul său „The Tig”. Blogul era concentrat pe mâncare, călătorii, modă și sănătate.

A fost nevoită să-și suspende blogul, odată cu anunțul relației cu Prințului Harry. Dacă l-ar reactiva în acest moment, ar avea de câștigat de pe urma blogului foarte mulți bani.

O sursă regală a afirmat că Meghan Markle va relansa blogul ei de lifestule, altădată de succes, care va concura cu cel deținut de Gwyneth Paltrow, Goop. Se pare că soția prințului Harry lucrează deja la ceva interesant și creativ, care va fi lansat în curând.

The Tig, pe care Meghan l-a închis în 2017 înainte de a se căsători cu Harry, era foarte asemănător cu Goop. Markel, la fel ca Paltrow, ar putea să câștige milioane de dolari din brandul relansat.

Meghan Markle și Harry și-au dorit independență financiară și au obținut-o se pare. După ce au renunțat la veniturile obținute din Grantul Suveran, banii contribuabililor pe care îi acordă Reginei în fiecare an, cei doi s-au lansat pe circuitul internațional al celebrităților. Asta pentru a menține stilul de viață fastuos și confortabil cu care sunt obișnuiți.

ARTICOLE SIMILARE

Inedit: există găini modificate genetic care fac ouă cu medicamente anti-cancer

realitatea

Peste cine au dat Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Nu le-a venit să creadă!

Andreea Damian

Inna și Deliric, părinți! „Acela e momentul”

Andreea Damian

Cum a trecut Andreea Antonescu peste despărțirea de tatăl fetiței sale

Andreea Damian

Cărți captivante de citit acasă

Andreea Damian

“Bunica a fost de vina!” spune un martor al tragediei lui IONUT

1 comentariu

Scrie un comentariu