Home > Lifestyle > Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Meghan Markle

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan Markle câștiga 76.000 de dolari pe an administrând blogul său „The Tig”. Blogul era concentrat pe mâncare, călătorii, modă și sănătate.

A fost nevoită să-și suspende blogul, odată cu anunțul relației cu Prințului Harry. Dacă l-ar reactiva în acest moment, ar avea de câștigat de pe urma blogului foarte mulți bani.

O sursă regală a afirmat că Meghan Markle va relansa blogul ei de lifestule, altădată de succes, care va concura cu cel deținut de Gwyneth Paltrow, Goop. Se pare că soția prințului Harry lucrează deja la ceva interesant și creativ, care va fi lansat în curând.

The Tig, pe care Meghan l-a închis în 2017 înainte de a se căsători cu Harry, era foarte asemănător cu Goop. Markel, la fel ca Paltrow, ar putea să câștige milioane de dolari din brandul relansat.

Meghan Markle și Harry și-au dorit independență financiară și au obținut-o se pare. După ce au renunțat la veniturile obținute din Grantul Suveran, banii contribuabililor pe care îi acordă Reginei în fiecare an, cei doi s-au lansat pe circuitul internațional al celebrităților. Asta pentru a menține stilul de viață fastuos și confortabil cu care sunt obișnuiți.

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

by Andreea Damian   1 min
1