Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle sau „Pinocchio”. Piers Morgan a remarcat 17 aberații în interviul șocant cu Oprah

Cel mai mare dușman al lui Meghan Markle s-a întors. Într-un interviu acordat Fox News, jurnalistul Piers Morgan a revenit la subiectul care i-a costat slujba și a profitat de ocazie pentru a ataca din nou ducii de Sussex.

Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry lui Oprah Winfrey continuă să împartă Regatul Unit și să dea naștere la numeroase controverse. Pe 9 martie, fosta gazdă a Good Morning Britain, Piers Morgan, vedetă în Anglia, a ales să părăsească celebra emisiune a canalului ITV după după ce a făcut câteva remarci considerate jignitoare la adresa lui Meghan. Luni, 5 aprilie, în timpul unui interviu în programul Tucker Carlson Today, difuzat pe Fox News, jurnalistul britanic revine la acuzațiile de rasism împotriva sa și se prezintă ca o victimă a culturii anulate.

17 minciuni

„Mulți americani cred că ceea ce a spus Meghan Markle nu este adevărat – asta m-a înfuriat, asta m-a înfuriat”, a spus Piers Morgan pentru prima dată. „A existat acest sentiment din ce în ce mai mare că, dacă nu ai crezut-o pe Meghan Markle, atunci tu erai problema, erai rasistul”. Înainte de a continua, între două tirade ale libertății de exprimare: „Am fost invitat să plec pentru că am refuzat să cred un mincinos”.

La o lună după ce și-a exprimat scepticismul față de ducii de Sussex, Piers Morgan confirmă. El susține că a avut dreptate să nu o creadă pe „ducesa delirantă” și pe soțul ei pentru că „există 17 acuzații care au fost verificate de atunci și sunt fie complet false, fie exagerate masiv, fie nedemonstrabile”. „A spune că o cred ar însemna să spun că îl cred pe Pinocchio”, a spus el.

Piers Morgan subliniază în special neconcordanțele din declarațiile lui Meghan Markle cu privire la gândurile sale suicidare în cadrul familiei regale. „Mi se pare imposibil să cred că oamenii din palat pot fi atât de nesimțiți față de o femeie care le spune că are gânduri suicidale”, concluzionează jurnalistul. De asemenea, Morgan continuă să apere familia regală împotriva acuzațiilor de rasism. „Nu cunoaștem contextul, nu știm ce s-a spus”, nuanțează el, înainte de a reaminti că singurul membru al Coroanei care ar trebui să-și ceară scuze pentru că este rasist este Harry.

Atac la adresa lui Harry

A fost menționat și conflictul dintre cei doi frați. „Am cunoscut-o bine pe prințesa Diana și cred că ar fi fost îngrozită de separarea dintre Harry și fratele său William”, mai spune Piers Morgan, adăugând că ar fi urât să-l vadă pe Harry profitând de un interviu în prim-time pentru a se plânge public de familia și finanțele sale. „Ce s-a întâmplat cu tipul ăsta? A devenit un copil plângăcios”, rezumă el.

Potrivit prezentatorului, deși ducii de Sussex susțin că au nevoie de intimitate și de o viață liniștită în sudul Californiei, încă mai au de făcut declarații și mai explozive. Potrivit lui Piers Morgan, aceasta este singura modalitate a cuplului de a rămâne în atenția publică. „Vom auzi mult mai multe secrete regale de la ei, pentru că acesta este singurul lor motto”, se plânge el.

ARTICOLE SIMILARE

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

8 adevăruri ciudate despre lenjeria intimă

Andreea Damian

România 2018: cei șapte violatori din Vaslui au primit cadou eliberare condiționată

Dora Constantinovici

O nouă tehnică de adormire pentru insomniaci pare să fie preferata tuturor

realitatea

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Andreea Damian

Weekend la MNAC online ⎥ Orașul meu ca un colaj

Ciocîrlan

Scrie un comentariu