Tabu
Image default
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Meghan Markle scrie o carte pentru copii, inspirată de câinii săi pe care i-a salvat de la abandon, iar încasările obţinute din vânzarea volumului vor fi donate unor organizaţii caritabile.

Ducesa în vârstă de 37 de ani este foarte încântată de acest nou proiect, potrivit unei surse citată de The Sun. „Planurile sunt într-o fază incipientă şi nu vor fi deocamdată anunţate oficial”, a declarat sursa citată de publicaţia britanică. „Iubeşte animalele şi câinii pe care i-a salvat de la abandon şi, cel mai probabil, aceştia vor fi o sursă de inspiraţie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry, au doi câini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe când era singură, beagle-ul Guy, și un labrador negru numit Oz. Ducesa de Sussex a fost extrem de tristă pentru a trebuie să-l lase pe labradorul ei Bogart în Toronto, Canda, atunci când s-a mutat la Londra, deoarece era prea bătrân pentru a călători cu avionul.

Dacă Meghan va scrie această carte, va călca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry. Aceasta a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”. Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, contactmusic.net.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Viola Davis: nu toate femeile active sexual arată ca nişte modele

realitatea

Primul costum de baie infuzat cu antioxidanți

Andreea Damian

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

realitatea

Panică! Conacul de 14 mil. € al lui George Clooney, inundat din nou de Tamisa

Andreea Damian

Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki

Andreea Damian

2 comentarii

Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare | Adauga anunt gratuit,Director web,Promovare online 4 August 2019 at 17:08

[…] Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare - Stiri eZZ 4 August 2019 at 19:34

[…] Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu