Tabu
LIFESTYLEPEOPLESlider

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Meghan Markle scrie o carte pentru copii, inspirată de câinii săi pe care i-a salvat de la abandon, iar încasările obţinute din vânzarea volumului vor fi donate unor organizaţii caritabile.

Ducesa în vârstă de 37 de ani este foarte încântată de acest nou proiect, potrivit unei surse citată de The Sun. „Planurile sunt într-o fază incipientă şi nu vor fi deocamdată anunţate oficial”, a declarat sursa citată de publicaţia britanică. „Iubeşte animalele şi câinii pe care i-a salvat de la abandon şi, cel mai probabil, aceştia vor fi o sursă de inspiraţie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry, au doi câini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe când era singură, beagle-ul Guy, și un labrador negru numit Oz. Ducesa de Sussex a fost extrem de tristă pentru a trebuie să-l lase pe labradorul ei Bogart în Toronto, Canda, atunci când s-a mutat la Londra, deoarece era prea bătrân pentru a călători cu avionul.

Dacă Meghan va scrie această carte, va călca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry. Aceasta a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”. Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, contactmusic.net.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

De ce în zilele noastre femeile aleg bărbați „beta”

Andreea Damian

Ed Sheeran revine la București în 2024, alături de un invitat special. Când se pun biletele la vânzare

Andreea Damian

De ce nu a mai apărut Melania Trump pe coperţile revistelor de când a devenit prima doamnă a SUA

realitatea

Exercițiile anti-îmbătrânire pe care Meghan Markle le face în timpul tratamentelor faciale

Andreea Damian

Meghan Markle a intrat în grațiile reginei. Motivul pentru care cele două s-au apropiat foarte mult

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță au reacționat, după ce fiica lor a fost aspru criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu