Tabu
LIFESTYLE PEOPLE Slider

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Meghan Markle

Meghan Markle scrie o carte pentru copii, inspirată de câinii săi pe care i-a salvat de la abandon, iar încasările obţinute din vânzarea volumului vor fi donate unor organizaţii caritabile.

Ducesa în vârstă de 37 de ani este foarte încântată de acest nou proiect, potrivit unei surse citată de The Sun. „Planurile sunt într-o fază incipientă şi nu vor fi deocamdată anunţate oficial”, a declarat sursa citată de publicaţia britanică. „Iubeşte animalele şi câinii pe care i-a salvat de la abandon şi, cel mai probabil, aceştia vor fi o sursă de inspiraţie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry, au doi câini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe când era singură, beagle-ul Guy, și un labrador negru numit Oz. Ducesa de Sussex a fost extrem de tristă pentru a trebuie să-l lase pe labradorul ei Bogart în Toronto, Canda, atunci când s-a mutat la Londra, deoarece era prea bătrân pentru a călători cu avionul.

Dacă Meghan va scrie această carte, va călca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry. Aceasta a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”. Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, contactmusic.net.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Un câine super deștept își cumpără fursecuri cu o nouă formă de bani – frunzele

realitatea

“Mircea Solcanu este un psihopat, un dezaxat” – Vezi cine l-a facut praf pe prezentatorul TV

Coco Austin își alăptează și acum fetița de 3 ani. Ice-T a explicat de ce o sprijină

Andreea Damian

Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

O fostă prezentatoare TV, de nerecunoscut

Bărbații își stresează soțiile de două ori mai mult decât o fac copiii

Andreea Damian

2 comentarii

Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare | Adauga anunt gratuit,Director web,Promovare online 4 August 2019 at 17:08

[…] Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare - Stiri eZZ 4 August 2019 at 19:34

[…] Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu