Home > Lifestyle > Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

Meghan Markle

Meghan Markle scrie o carte pentru copii, inspirată de câinii săi pe care i-a salvat de la abandon, iar încasările obţinute din vânzarea volumului vor fi donate unor organizaţii caritabile.

Ducesa în vârstă de 37 de ani este foarte încântată de acest nou proiect, potrivit unei surse citată de The Sun. „Planurile sunt într-o fază incipientă şi nu vor fi deocamdată anunţate oficial”, a declarat sursa citată de publicaţia britanică. „Iubeşte animalele şi câinii pe care i-a salvat de la abandon şi, cel mai probabil, aceştia vor fi o sursă de inspiraţie pentru poveste”, a mai spus sursa.

Meghan Markle şi soţul ei, prinţul Harry, au doi câini, unul pe care ducesa l-a adoptat pe când era singură, beagle-ul Guy, și un labrador negru numit Oz. Ducesa de Sussex a fost extrem de tristă pentru a trebuie să-l lase pe labradorul ei Bogart în Toronto, Canda, atunci când s-a mutat la Londra, deoarece era prea bătrân pentru a călători cu avionul.

Dacă Meghan va scrie această carte, va călca pe urmele lui Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry. Aceasta a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”. Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, contactmusic.net.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Meghan Markle scrie o carte pentru copii

by Andreea Damian   1 min
2