Tabu
LIFESTYLESlider

Meghan Markle și Kate Middleton, așa cum nu le-ai mai văzut: cărunțite și pline de riduri

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar arăta la bâtrânețe Meghan Markle sau Kate Middleton, un software a oferit deja răspunsul. Folosind procedeul scanării pentru a analize schimbările chipurilor, The Future Face a putut estima modul în care vor arăta chipurile Duceselor de Sussex, respectiv de Cambridge peste 25 de ani.

„Meghan Markle iese cel mai bine din algoritmii Future Face. Genele sale, tenul măsliniu și stilul de viață extraordinar sugerează că ea va îmbătrâni cel mai bine dintre cei pe care i-am testat. Sunt toate șansele ca ea să arate mai tânără decât Ducesa de Cambridge în următorii 25 de ani, chiar dacă Meghan este cu un an mai mare. Ca și Meghan, Ducesa Catherine îmbătrânește frumos, dar poate să arate cu câțiva ani mai în vârstă decât soția Prințului Harry la 61 de ani, din cauza culorii pielii”, a arătat creatorului software-ului, chirurgul estetician Dr Julian De Silva.

Același program i-a îmbătrânit și pe Harry Styles, de 24 de ani, prezentat la 59 de ani, și Kate Moss, de 44 de ani, când va avea 70 de ani. „Kate Moss este, încă, una dintre cele mai frumoase femei din lume și va rămâne în topul industriei modei pentru încă 25 de ani…  Dar rata îmbătrânirii pielii tinde să se accelereze când femeile ating 40 de ani”, a explicat expertul.

Programul The Future Face folosește algoritmi care pot analiza schimbările subtile survernite la nivelul feței de-a lungul a 10, 20 de ani sau chiar mai mult, potrivit Daily Mail. Medicul introduce mai multe imagini ale unei persoane, iar programul analizează îndeosebi zonele din jurul ochilor, gurii și fruntea. Pe baza acestei analize, programul realizează o „hartă” a feței, observă diferențele între imagini și concepe o estimare a schimbărilor care vor surveni în viitor.

The Future Face a fost capabil să le îmbătrânească nu numai pe Meghan Markle și Kate Middleton dar și carismaticul Prinț Harry. „Softul arată că Prințul Harry va începe să semene cu tatăl său în următorii 35 de ani, când va avea 60 de ani și se va apropia de vârsta de acum a lui Charles. Membrii familiei regale au gene fantastice și tind să trăiască mult, îndeosebi datorită dietei excelente și a serviciilor medicale de top pe care și le permit”, a mai spus medicul.

DrJulian De Silva, de la Centrul pentru operații plastice și cosmetică facială avansată din Londra, a dezvoltat tehnologia Future Face pentru a-i ajuta pe pacienții săi să aibă o idee cât mai bună asupra felului în care ei se vor schimba în viitor și despre cum îi va afecta procesul de îmbătrânire.

Imaginile sunt analizate prin raportarea la alinierea pupilelor și a corneei, pentru că distanțele între ochi și mărimea și forma acestora nu se schimbă de-a lungul timpului. Softul analizează apoi pozițiile și formele pleoapelor, sprâncenelor, obrajilor, a frunții, nasului și buzelor din imaginile făcute în ani diferiți. Astfel, Dr De Silva poate vedea cât de repede a îmbătrânit pielea de-a lungul timpului pentru a prezice următoarele modificări într-o simulare computerizată.

Programul Future Face arată care sunt zonele ce vor fi mai afectate de îmbătrânire, dar prezice și apariția ridurilor și schimbarea formei feței pe măsura trecerii anilor. Printre factorii luați în calcul se numără vârsta actuală, moștenirea genetică, stilul de viață și culoarea pielii.

Cercetarea doctorului De Silva arată de asemenea că îmbătrânirea pielii tinde să se accelereze după ce femeile împlinesc 40 de ani. În cazul bărbaților, acest fenomen survine după 42 de ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Albu atac la adresa Andreei Raicu: ”Are un neg pe nas, dar …”

Eva Longoria dezvăluie secretele unei vieți fericite și echilibrate

Andreea Damian

Ce transformare! Cleopatra Stratan este o adevărată domnişoară

Theo Rose a făcut primele declarații după naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei

Andreea Damian

Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei

Andreea Damian

Lumea întreagă protestează împotriva poluării doar românii cer azi mai multe șosele pentru #șîeu

Dora Constantinovici

9 comentarii

Scrie un comentariu