Home > Fashion > Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Meghan Markle

Meghan Markle și-a lansat joi colecția de haine – The Smart Set, în parteneriat cu John Lewis, Marks & Spencer, Jigsaw și prietena ei designer Misha Nonoo.

Pentru a sărbători lansarea, trei fotografii din culise au fost dat publicității de Palatul Buckingham. Imaginile o surprind pe ducesa de Sussex râzând, zâmbind și îmbrățișând modelele care-i purtau cu mândrie haine din noua ei linie de modă.

Fotografiile alb-negru au fost realizate de Jenny Zarins, potrivit Daily Mirror.

Colecția-capsulă conține cinci articole care vor fi vândute în beneficiul unei organizații caritabile, Smart Works, ce ajută femeile dezavantajate să intre sau să se întoarcă pe piața muncii și pe care ducesa de Sussex o patronează.

Gama Meghan conține o rochie Marks & Spencer, disponibilă în negru și albastru, un costum negru și o cămașă albă clasică. Colecția conține și o poșetă, disponibilă în două culori.

Colecția The Smart Set va fi scoasă la vânzare în cel mult două săptămâni, iar pentru fiecare articol cumpărat, unul va fi donat organizației de caritate. Piesele sunt disponibile de joi în magazine și online în aproape toate mărimile.

„Nu numai că acest lucru ne permite să fim parte din povestea fiecareia, ne aminteste că nu suntem singure. Nu este doar despre a-ți dona hainele și a vedea unde ajung, este despre a face parte din poveștile de succes ale fiecareia, ca femei”, a explicat Meghan Markle ideea unei astfel de colecții.

Articole asemanatoare
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

1 Response

  1. Pingback : Meghan Markle și-a lansat colecția de haine – RO-Stiri.com

Comenteaza acest articol

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

by Andreea Damian   1 min
1