Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului

meghan markle

Meghan Markle și prințul Harry ar fi dezvăluit prietenilor din anturajul lor sexul bebelușului care se va naște la sfârșitul lunii aprilie. Admiratorii Casei Regale speculează că ducii vor avea o fetiță.

Dar, după atâtea zvonuri și pariuri legate de sexul copilului, se pare că ducesa de Sussex va aduce pe lume un… băiețel! Cel puțin așa susține o sursă, citată de publicația Us Weekly, pentru că însăși Meghan le-a mărturisit prietenelor sale la baby shower-ul din New York City.

Speculațiile despre sexul bebelușului au început, literalmente, în ziua în Meghan și Harry au anunțat sarcina. Din cauza unui comentariu pe care Harry l-a făcut în luna octombrie a anului trecut, când el și Meghan se aflau în primul lor turneu regal, în Australia și Noua Zeelenadă, oamenii au crezut că vor avea o fetiță. Ducele și Ducesa au stat de vorbă cu o femeie pe nume Jessica și s-au jucat cu fiica acesteia de 5 luni, Harriet. „Cum i-am prezentat-o pe fiica mea lui Harry, acesta a spus  <<Asta este un nume minunat>> Poate îl vor alege pentru copilul lor, va fi distractiv”, a spus aceasta, potrivit presei britanice.

Acestea nu este singurul indiciu pe care Prințul Harry l-a dat în legătură cu viitorul copil. La un eveniment diferit, în cadrul aceluiași turneu regal, Harry a spus că el „speră” ca viitorul copil să fie fetiță. Iar la petrecerea bebelușului organizată de Serena Williams la New York, prietena fostei actrițe, Abigail Spencer, a intrat cu două cadouri separate învelite în albastru.

Probabil lucrurile se vor desfășura la fel ca în cazul sarcinilor Ducesei de Cambridge. Aceasta și Prințul William au respectat tradiția și nu au dezvăluit sexul copilul până în momentul nașterii.

ARTICOLE SIMILARE

Urzeala tronurilor, al optulea sezon: a meritat așteptarea?

Andreea Damian

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

Apa e bună, e sănătos să bei cât mai multă apă – ni se zice. Dar cât e legendă și cât e realitate?

realitatea

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Angelina Jolie își învață fiicele cum să seducă bărbații

Andreea Damian

Scrie un comentariu