Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle şi Prinţul Harry au recunoscut că au minţit în interviul pentru Oprah

Interviul oferit de ducii de sussex realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey a stârnit mare vâlvă. Detalii picante despre familia regală britanică au ieșit la iveală.

Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit că au și mințit în cadrul interviului! De exemplu, nunta secretă care ar fi avut loc cu 3 zile înainte de cea oficială nu a fost chiar un eveniment real.

În ciuda faptului că în interviul lor cu Oprah Winfrey au susținut că au făcut-o.

„Ceremonia lor cu trei zile înainte de nunta lor nu a fost o căsătorie.. Ei au schimbat în privat jurăminte personale cu doar câteva zile înainte de nunta lor oficială/ legală de pe 19 mai”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, citat de Daily Mail.

Nunta secretă nu a avut loc niciodată

Comunicatul a venit după ce Stephen Borton, fostul cleric șef, a declara pentru The Sun, că Meghan este „în mod evident confuză și prost informată”.

„Nu s-au căsătorit cu trei zile înainte în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la întocmirea căreia am contribuit, le-a permis să se căsătorească la Capela St George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo la 19 mai 2019 și a fost văzută de milioane de oameni din întreaga lume. A fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei și de lege. Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris singuri, așa cum e la modă, și și le- au spus că în fața Arhiepiscopului sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, spusese acesta.

Ducesa de Sussex afirmase în interviul acordat lui Oprah Winfrey, la începutul lunii, că e ași prințul Harry au fost căsătoriți de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, în grădina din spatele palatului Kensington, cu doar trei zile înainte de nunta lor oficială ce a avut loc pe 19 mai.

ARTICOLE SIMILARE

Pantofi de ceremonie, de înaltă calitate și design exclusivist – Încălțăminte elegantă pentru bărbați realizată manual

Andreea Damian

Dana Săvuică își amintește cu plăcere despre cariera ei in modă

Tabu Tabu

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Andreea Damian

Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău

realitatea

Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac

Andreea Damian

TOP 10 Prostii spuse de vedete din Romania in 2012

Scrie un comentariu