Tabu
LIFESTYLESlider

Meghan Markle și Prințul Harry, escapadă secretă acasă la George Clooney, în Italia

Meghan Markle și Prințul Harry au fost oaspeții lui George Clooney, la sfârșitul săptămânii trecute, la reședința sa din Italia, aflat pe malul lacului Como.

Starul hollywoodian în vârstă de 57 de ani şi soţia acestuia, avocata pentru drepturile omului, Amal Clooney, i-au invitat pe Ducii de Sussex la ei acasă imediat după nunta regală. Iar Meghan Markle și Prințul Harry au dat curs invitației și au zburat, joi, în Italia pentru a se bucura de câteva zile libere.

Meghan și Harry au făcut o pauză de la îndatoririle regale și au petrecut un timp liniștit în Italia, unde au ajuns joia trecută, departe de ochii curioșilor. Revista italiană Chi susține că Meghan i-a dat o mână de ajutor lui Amal cu gemenii Alexander și Ella, în vârstă de 10 luni, și a avut grijă de ei, cât timp Prințul Harry și George Clooney jucau sporturi, inclusiv baschet, alături de alți invitați.

Această escapadă secretă le-a încărcat bateriilor celor doi soți. Cuplul regal va participa miercuri, 29 august, la un eveniment caritabil, al cărui președinte este însuși prințul Harry.

Soții George și Amal Clooney s-au numărat printre cei aproximativ 200 de invitaţi la recepţia organizată după căsătoria regală de prinţul Charles, tatăl prinţului Harry, la Frogmore House, una dintre reşedinţele de pe domeniul castelului Windsor.

ARTICOLE SIMILARE

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imaginile care au scandalizat internetul: „Am crezut că-i Bianca cu Bodi”

Andreea Damian

El a castigat Vocea Romaniei si 100.000 de euro!

“Bebeluşa” Ioana şi-a schimbat infatisarea! Incredibil cum poate să arate!

Cine sunt românii care vor primi 100 de lei lună de lună

Andreea Damian

Cristina Joia, prima apariție după ce a fost desfigurată

Andreea Damian

De ce nu ar trebui să refolosiți protecția solară de anul trecut

Andreea Damian

Scrie un comentariu