Home > Slider > Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!

Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!

Meghan Markle

Meghan Markle şi prinţul Harry nu vor sărbători Crăciunul anul acesta alături de familia regală, ci cu mama ducesei de Sussex.

„Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland”, potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham. Va fi un Crăciun neregal pentru ducii de Sussex, conform revistei People.

„Ducele şi ducesa de Sussex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni”, a transmis Palatul Buckingham. „După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina”.

Palatul nu a precizat unde vor fi în această vacanţă ducesa şi ducele, dar o sursă a declarat pentru People că nu vor fi în oraşul natal al lui Meghan Markle, Los Angeles, unde locuieşte Doria Ragland.

Anul trecut, de Crăciun, Meghan Markle era însărcinată cu micul Archie, născut în luna mai. Ea s-a alăturat Reginei Elisabeta a II-a la Sandringham, unde a participat alături de membrii familiei regale la slujba religoasă de la biserică și au servit masa.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi
prințesa diana
Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

4 Responses

  1. serban

    Regina e supărată foc!Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina .PAI UNDE ESTE REALIATEA

Comenteaza acest articol

Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!

by Andreea Damian   1 min
4