Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Meghan Markle

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, și-a prezentat noua coafură marțea trecută, când a vorbit în cadrul Girl Up 2020 Leadership Summit.

Fostul ei hairstilist, George Northwood, bărbatul care s-a ocupat de părul ei în ultimii doi ani, inclusiv de coafura de mireasă, a „tradus” noul ei aspect.

„Face o declarație cu părul atât de lung – reprezintă puterea și un sentiment că are într-adevăr totul bine pus la punct. Această coafură mai dreaptă, mai lungă, marchează un nou capitol în viața ei fără protocoale atât de stricte.”, a mărturisit acesta, pentru The Telegraph.

În mod surprinzător, Northwood dezvăluie că, în ciuda a ceea ce toată lumea crede, Meghan nu și-a pus extensii de păr. „Este tot părul ei și este minunat să-l vezi atât de lung și sănătos.”

Când vine vorba despre păr, Meghan are cu siguranță gene bune. Plin de volum, strălucitor și cu aspect sănătos, părul e unul dintre cele mai mari atuuri ale ei. Meghan MArkle a optat aproape întotdeauna pentru un look neglijent, pentru că a vrut să se simtă în largul ei în fața publicului.

Noua „Rachel”

Northwood subliniază că părul ultra lung al lui Meghan seamănă cu al lui Rachel din serialul Friends. „Are un aer din anii 90, dar nu este pur și simplu drept – este ușor imperfect, un truc inteligent pentru a părea mai slabă”, crede specialistul.

ARTICOLE SIMILARE

Coronavirusul din China pune capăt Carnavalului de la Veneția

Andreea Damian

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Andreea Damian

Top 7 Hairstyle trends pentru primavara-vara 2016

realitatea

OZANA lucreaza intens la sala! FOTO!

Evenimente in weekend, 4-6 noimebrie

realitatea

Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”

2 comentarii

Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață - Stiri ROmania 22 July 2020 at 0:18

[…] Citește continuarea și vezi imagini pe tabu.ro. […]

Răspunde

Scrie un comentariu