Tabu
Image default
PEOPLESlider

Meghan Markle și secretul ascuns care o face plăcută oriunde merge

Meghan Markle are o tehnică specială care o face să iasă în evidență oriunde merge, a afirmat un expert în etichetă, catalogând această atracție drept „știința din spatele farmecului Markle”.

Ducesa de Sussex face întotdeauna o primă impresie bună și este capabilă să se angajeze într-o conversație cu diferite tipuri de oameni, susține Myka Meier, potrivit express.co.uk. În timpul unui interviu cu Fabulous, aceasta a spus: „În calitate de patron al multor organizații caritabile și invitată de onoare a multor evenimente, Meghan se întâlnește constant și vorbește cu oameni și grupuri și trebuie să poată fi deschisă tuturor.”

Soția prințului Harry face o primă impresie grozavă și există câteva tehnici pe care le folosește adesea. Experta a explicat că, pentru a fi simpatică, ducesa are o tehnică specifică care o face și mai fotogenică.

„Vedem adesea că atunci când Meghan intră într-o încăpere ține întotdeauna gura și ochii deschiși”. Acest lucru, spune experta, arată simpatia, deschiderea și receptivitatea și adesea arată bine pe cameră și în fotografiile statice.

Ducesa e atentă la cele mai mici detalii atunci când vine vorba de interacțiunile sale sociale, potrivit expertului.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui Ion Țiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire a facultății, în Miami

Andreea Damian

Iulia Vântur, anunțul momentului despre copil: „Primesc cu bucurie”

Andreea Damian

Ministerul Agriculturii nu mai are nicio scuză, Comisia Europeană ne-a dat lege să verificăm dublul standard al alimentelor

Dora Constantinovici

Tehnica japoneză de respirație care te va ajuta să dormi mai bine

Andreea Damian

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

realitatea

Fenomenul sharenting: publicăm fotografii cu copiii noștri pe rețelele de socializare, da sau nu?

Andreea Damian

Scrie un comentariu