Home > Lifestyle > Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

Meghan Markle

Mai sunt doar câteva luni până la nunta Prințului Harry cu frumoasa Meghan Markle, iar pregătirile sunt în toi. S-au trimis deja invitațiile, însă cu toții se întreabă cine o va conduce la altar pe viitoarea soție a lui Harry.

Ei bine, acest detaliu este foarte important pentru mireasă, deoarece tatăl lui Meghan nu a fost invitat la nuntă. Cum de altfel s-a întâmplat și cu fratele ei vitreg de pe tată, scrie The Sun. O sursă din apropierea actriței a dezvăluit pentru Daily Star că Meghan Markle a refuzat să-l invite pe Thomas Markle JR. pentru că     „nu poate să-și țină gura. Dacă ar renunța să vorbească cu presa, Meghan ar fi fost probabil dispusă să-l invite”.

Din cauza unui incident armat, care s-a petrecut la începutul acestui an, fratele vitreg al miresei a fost arestat. El și-ar fi lovit prietena și ar fi amenințat-o cu arma, scrie The Sun. Și ca să nu-și asocieze imaginea cu un infractor, Meghan Markle a decis să nu-l invite la nuntă nici pe acesta, nici pe tatăl ei.

Astfel actrița va fi pusă într-o situație jenantă fără precedent. În lipsa socrului mic, Meghan ar putea fi condusă la altar chiar de viitorul ei cumnat, Prințul William. Samantha, sora vitregă cu care Meghan n-are tocmai o relație bună, declarase în luna ianuarie că tatăl lor, Thomas Markle, o va conduce, fără doar și poate, la altar pe fiica lui cea mică. Desigur, tradiția nu va fi păstrată, iar acest lucru a fost confirmat de Palatul Kensington.

Printul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe data de 19 mai a acestui an la Capela St. George de la castelul Windsor din Anglia, Marea Britanie. Acest loc este declarat a fi favoritul Reginei.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry
Ochelarii pe care i-a purtat Meghan Markle pot fi găsiți la LIDL
meghan markle
Ce titlu va purta Meghan Markle după nunta cu Prințul Harry
harry
Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry

Loading...

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

by Andreea Damian   1 min
2