Home > Lifestyle > Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

Meghan Markle

Mai sunt doar câteva luni până la nunta Prințului Harry cu frumoasa Meghan Markle, iar pregătirile sunt în toi. S-au trimis deja invitațiile, însă cu toții se întreabă cine o va conduce la altar pe viitoarea soție a lui Harry.

Ei bine, acest detaliu este foarte important pentru mireasă, deoarece tatăl lui Meghan nu a fost invitat la nuntă. Cum de altfel s-a întâmplat și cu fratele ei vitreg de pe tată, scrie The Sun. O sursă din apropierea actriței a dezvăluit pentru Daily Star că Meghan Markle a refuzat să-l invite pe Thomas Markle JR. pentru că     „nu poate să-și țină gura. Dacă ar renunța să vorbească cu presa, Meghan ar fi fost probabil dispusă să-l invite”.

Din cauza unui incident armat, care s-a petrecut la începutul acestui an, fratele vitreg al miresei a fost arestat. El și-ar fi lovit prietena și ar fi amenințat-o cu arma, scrie The Sun. Și ca să nu-și asocieze imaginea cu un infractor, Meghan Markle a decis să nu-l invite la nuntă nici pe acesta, nici pe tatăl ei.

Astfel actrița va fi pusă într-o situație jenantă fără precedent. În lipsa socrului mic, Meghan ar putea fi condusă la altar chiar de viitorul ei cumnat, Prințul William. Samantha, sora vitregă cu care Meghan n-are tocmai o relație bună, declarase în luna ianuarie că tatăl lor, Thomas Markle, o va conduce, fără doar și poate, la altar pe fiica lui cea mică. Desigur, tradiția nu va fi păstrată, iar acest lucru a fost confirmat de Palatul Kensington.

Printul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe data de 19 mai a acestui an la Capela St. George de la castelul Windsor din Anglia, Marea Britanie. Acest loc este declarat a fi favoritul Reginei.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle a intrat în concediu de maternitate
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
meghan markle
Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului
meghan markle
Meghan Markle arată ca o regină pentru Beyonce și Jay-Z

Meghan Markle, situație fără precedent. Cine o va conduce la altar

by Andreea Damian   1 min
2