Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle, surprinsă în brațele altui bărbat

meghan markle

Trecutul continuă să o urmărească pe Meghan Markle, care a spus adio actoriei pentru a deveni ducesă. Iar fotografiile de pe Internet îi creează coșmaruri. Site-ul TMZ a publicat o fotografie pe care soția prințului Harry și-ar dori să dispară.

Meghan apare în brațele fostului ei iubit, de care s-a despărțit brusc în mai 2016, după doi ani de relație. Este vorba despre Cory Vitiello, chipeșul bucătar, cu care actuala ducesă de Sussex și-a refăcut viața după divorțul de producătorul Trevor Engelson. Din nefericire, relația lor nu a funcționat.

Fotografia a fost realizată într-un restaurant din Toronto, cu puțin timp înainte ca Meghan să-l întâlnească pe prințul Harry, scrie TMZ. Cei doi se îmbrățișează și par foarte fericiți, de parcă nimic nu anunța separarea lor după scurt timp. Gurile rele vorbeau că fostul ei iubit s-ar fi săturat de comportamentul ei de primadonă, Meghan având obiceiul de a profita de statutul ei de vedetă a serialului Suits.

Dar viața merge mai departe! Între timp, Cory Vitiello a devenit tătic. Cantautoarea canadiană Martina Sorbara i-a născut luna trecută un băiețel. La rândul ei, Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry în luna mai și e însărcinată cu primul copil, care urmează să se nască în primăvara anului viitor.

ARTICOLE SIMILARE

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

Brigitte Macron le-a mărturisit prietenilor adevărul despre soțul ei

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 8 august!

realitatea

N-ai să crezi cum și-au schimbat lookurile Cristi Chivu și alte vedete masculine pe timp de CoVid19

Tabu Tabu

Uită de Hygge! Există un alt cuvânt de care ai cu adevărat nevoie pentru a găsi fericirea

Andreea Damian

Cariera lui R. Kelly se apropie de sfârșit?

Andreea Damian

Scrie un comentariu