Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Meghan Markle, tribut pentru prințesa Diana. Cât au costat hainele şi accesoriile de la interviul cu Oprah

Meghan Markle a ales o ținută specială pentru interviul incendiar cu Oprah Winfrey. soţia prinţului Harry a vrut să-i aducă un omagiu Prinţesei Diana, decedată într-un accident de maşină în 1997.

Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie lungă semnată Armani, în valoare de 3.300 de lire sterline, din mătase neagră cu un print floral alb, cu o centură deasupra abdomenului. Meghan Markle este cunoscută pentru dragostea față de brandurile de designer și se crede că prima ei garderobă de maternitate a costat peste jumătate de milion de lire sterline. 

Aceasta rareori poartă aceleași ținute de două ori, selectând creații noi de la designeri preferați precum Givenchy și Victoria Beckham la aproape fiecare apariție. 

Machiajul ales de ducesă a fost unul mult mai îndrăzneţ şi intens decât ceea ce afişa atunci când era membră a familiei regale, însă cocul aparent lejer este una dintre coafurile ei obişnuite, după cum scrie Daily Mail.

Meghan este bine cunoscută pentru dragostea ei de a îmbrăca ținute mai simple, lejere, cu bijuterii decadente în valoare de mii de lire sterline. S-a întâmplat și la interviul cu Oprah, unde actrița americană a purtat mai multe bijuterii scumpe.

Dintre acestea a ieşit în evidenţă brăţara Cartier, din colecţia Prinţesei Diana, în valoare de 17.700 lire sterline. Pe lângă aceasta, Meghan a mai purtat şi una dintre bijuteriile ei preferate, brăţara Cartier Love, în valoare de 5.000 de lire sterline, cadou de la Prinţul Harry.

În plus, ducesa şi-a mai accesorizat ţinuta cu un colier cu pandantiv Aquamarine în valoare de 1.800 de lire sterline, o piesă handmade făcută într-un atelier din Kabul de designerul Pippa Small, cu care a mai fost văzută în timpul turneului regal din Australia și Fiji.

Întreaga ţinută a fost asortată cu o pereche pe pantofi de 535 de lire sterline de la designerul ei preferat, Aquazurra.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie

realitatea

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi

realitatea

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Cum și-a sărbătorit milionarul Nicușor Stan ziua de naștere în izolare

Tabu Tabu

Tom Hanks, proiect nou: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie

Andreea Damian

Copiii născuți prin cezariană „culeg” mai multe bacterii din spital, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu