Home > Fashion > Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

Meghan Markle

Toată lumea a observat că Meghan Markle poartă pantofi cu un număr mai mare. Nu este însă o întâmplare! După ce a devenit soția prințului Harry, fosta actriță are obligații regale care îi solicită foarte mult timp.

Iar ca să fii Ducesă ești nevoită să ții cont de etichetă și să îmbraci ținute elegante, pe care le completezi cu o pereche de pantofi cu toc înalt, neapărat. Meghan Markle are însă un secret care o ajută să reziste ore bune încălțată în ei: își cumpără pantofi cu un număr mai mare.

Detaliul le-a atras însă atenția criticilor de modă. Dar în spatele acestei erori se află o explicație logică, susțin specialiștii. Harriet Davey, expert în modă, a explicat care este motivul. Ducesa de Sussex alege să poarte pantofi cu o mărime mai mare pentru a preveni apariția rănilor provocate de umflarea picioarelor.

„Nu există nimic mai neplăcut decât o pereche inconfortabilă de pantofi. Cu toții am trecut prin așa ceva atunci când am ieșit în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Celebritățile sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru multă vreme, iar picioarele se pot umfla,ceea ce cauzează răni. Așadar, aleg mărimi mai mari decât să îndurere dureri agonizante”, a explicat ea.

Articole asemanatoare
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

by Andreea Damian   1 min
0