Home > Fashion > Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

Meghan Markle

Toată lumea a observat că Meghan Markle poartă pantofi cu un număr mai mare. Nu este însă o întâmplare! După ce a devenit soția prințului Harry, fosta actriță are obligații regale care îi solicită foarte mult timp.

Iar ca să fii Ducesă ești nevoită să ții cont de etichetă și să îmbraci ținute elegante, pe care le completezi cu o pereche de pantofi cu toc înalt, neapărat. Meghan Markle are însă un secret care o ajută să reziste ore bune încălțată în ei: își cumpără pantofi cu un număr mai mare.

Detaliul le-a atras însă atenția criticilor de modă. Dar în spatele acestei erori se află o explicație logică, susțin specialiștii. Harriet Davey, expert în modă, a explicat care este motivul. Ducesa de Sussex alege să poarte pantofi cu o mărime mai mare pentru a preveni apariția rănilor provocate de umflarea picioarelor.

„Nu există nimic mai neplăcut decât o pereche inconfortabilă de pantofi. Cu toții am trecut prin așa ceva atunci când am ieșit în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Celebritățile sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru multă vreme, iar picioarele se pot umfla,ceea ce cauzează răni. Așadar, aleg mărimi mai mari decât să îndurere dureri agonizante”, a explicat ea.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, trucul isteț care o ajută să reziste ore bune în pantofii cu toc

by Andreea Damian   1 min
0