Home > Lifestyle > Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei

meghan markle

Meghan Markle i-a intrat la suflet Reginei Elisabeta a II-a. Cu fiecare eveniment public la care participă împreună, între fosta actriță americană și suverana în vârstă de 92 de ani se creează o legătură tot mai specială.

Prima lor călătorie cu trenul regal ne-a arătat cu certitudine că Ducesa de Sussex se înțelege de minune cu bunica soțului ei. Iar fotografiile care au circulat în presa internațională sunt dovada clară că Meghan s-a integrat cu succes în familia regală. Meghan a fost, de altfel, prima tânără care s-a bucurat de această călătorie cu trenul privat al reginei, făcând-o chiar mai devreme decât Prințul William și Kate Middleton, ba chiar înaintea soțului ei, Prințul Harry.

Regina Elisabeta îi va oferi lui Meghan Markle și una dintre obligațiile ei regale preferate. Ea și Prințul Harry vor întâmpina vizitatorii programului Young Leaders, rol care îi revenea reginei de la inițierea programului și de care era foarte atașată, notează express.co.uk. Programul Young Leaders a fost creat în 2013 și onorează tinerii care trăiesc în Commonwealth și care au ajutat la schimbarea în bine a comunităților din care fac parte. Recepția a căror gazde vor fi însuși Ducii de Sussex va fi susținut la Palatul Buckingham în această vară.

„Sunt extrem de recunoscător că Meghan mi se alătură în acest demers de care este și ea la rândul ei extrem de entuziasmată”, a mărturisit prințul Harry, adăugând că el și Meghan vor doar să continue inițiativa Reginei.

Articole asemanatoare
meghan markle
Meghan Markle își găsește inspirația pe YouTube, când vine vorba de machiaj
Meghan Markle
Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă
Meghan Markle
Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii

Comenteaza acest articol

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligații ale Reginei

by Andreea Damian   1 min
0