Tabu
LIFESTYLE Slider

Meghan și Harry, la un pas de moarte. Piloții avionului care îi transporta au evitat o tragedie

meghan

Prințul Harry și Meghan Markle au trăit momente cumplite la bordul avionului care îi transporta din Tonga în Australia. Ducii au revenit vineri în Sydney pentru a asista la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus. Însă întoarcerea lor a fost marcată de un incident aviatic care i-a speriat de moarte.

Piloții aeronavei au evitat în ultima clipă coliziunea cu un alt avion aflat pe pistă. Aceștia au decis să nu aterizeze cu doar câteva secunde înainte ca roțile aeronavei să atingă solul. Totul s-a petrecut după ce copilotul Ann Cole a realizat că pista nu este liberă, aceasta fiind ocupată de un avion. Astfel, a fost evitată o tragedie, scrie The Sun.

Avionul care aparține companiei Quantas a făcut un cerc de câteva secunde în jurul aeroportului și apoi a încercat să aterizeze din nou, de data aceasta cu succes. Din fericire, cuplul princiar, împreună cu alte 98 de oameni au reușit să coboare teferi.

Cuplul princiar britanic va rămâne puţin timp în Australia, unde va participa sâmbătă la ceremonia oficială de închidere a Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv înfiinţat de prinţul Harry şi dedicat soldaţilor răniţi pe frontul de luptă şi invalizilor de război. Duminică, prinţul Harry şi soţia lui vor zbura din nou cu avionul spre Noua Zeelandă, o ţară ce reprezintă ultima etapă a turneului lor de 16 zile întreprins în regiunea Oceanului Pacific. Cuplul princiar va reveni în Marea Britanie pe 1 noiembrie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

E greu să trăim fără smartphone? Peste jumătate dintre tineri suferă de technoference – studiu

Andreea Damian

Extraordinara poveste a banalului creion clasic pe care-l privim de cele mai multe ori de sus

realitatea

Hygge, sau cum sa te bucuri intotdeauna de viata

realitatea

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

realitatea

Oţil, despre chiloţi: «Eu am două perechi de 8 ani»

Activiştii au transformat zidul lui Trump de la granița dintre SUA și Mexic într-un loc de joacă

Andreea Damian

Scrie un comentariu